Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
19. augusta 2022, 14:47
Čas čítania 0:47

VIDEO: Víchrica v Taliansku roztočila ruské koleso, kabíny lietali vzduchom

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Našťastie v čase extrémne silnej búrky nebol na kolotoči nikto prítomný.

Stredným Talianskom sa včera prehnala extrémna víchrica, ktorú sprevádzal silný vietor rýchlosťou až 220 kilometrov za hodinu.

Búrka zasiahla aj oblasť Piombinoin, v ktorej natočili svedkovia hrozivé zábery roztočeného ruského kolesa, ktoré tentoraz nepoháňala elektrická energia, ale vietor. Nezastaviteľný kolos roztočil aj samotné kabíny, ktoré lietali vzduchom. Aj samotné videá z Twitteru naznačujú, že ruské koleso sa tentoraz točilo výrazne rýchlejšie, ako keď slúži ako turistická atrakcia. 

V čase víchrice našťastie nikto v kolotoči nebol prítomný a nikomu sa tak nič nestalo. Vietor spôsobil veľké materiálne škody v celom meste. 

Silné búrky spôsobujú škody vo veľkej časti Európy. V Rakúsku v posledných dňoch v dôsledku silných dažďov a sprievodných javov zomrelo päť ľudí. „Silné búrky v Korutánsku dnes stáli životy dvoch detí a ďalším ľuďom spôsobili vážne zranenia,“ napísal na Twitteri rakúsky kancelár Karl Nehammer s tým, že jeho myšlienky sú s rodičmi a príbuznými obetí.


V júni zomrel 82-ročný muž po zosuvoch pôdy vyvolaných silnými dažďami, ktoré spôsobili rozsiahle škody aj v Korutánsku, ktoré hraničí s Talianskom a Slovinskom.

Domov
Zdieľať
Diskusia