Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ema Stanovská
16. augusta 2022, 13:35
Čas čítania 0:23

V hotelovej izbe v tureckom rezorte našli telo mŕtveho Slováka

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Informáciu potvrdili portálu TVnoviny.sk oficiálne zdroje.

V jednom z rezortov v Turecku našli v hotelovej izbe telo mŕtveho dovolenkára zo Slovenska. Informáciu potvrdili portálu TVnoviny.sk oficiálne zdroje.

„Môžeme potvrdiť, že k uvedenej smutnej udalosti skutočne došlo. Zastupiteľský úrad SR v Ankare poskytuje potrebnú súčinnosť pozostalým, avšak s ohľadom na zákon o ochrane osobných údajov nebudeme poskytovať žiadne bližšie informácie,“ napísal komunikačný odbor Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR.

Podľa informácií TV novín mal nebohý počas pobytu zdravotné problémy, pre ktoré bol na jeden deň hospitalizovaný v nemocnici. Po návrate do rezortu, o niekoľko hodín neskôr, našli jeho mŕtve telo v hotelovej izbe.

21. júla 2022, 16:30 Čas čítania 5:10 Beštiálna vražda v Bratislave a telo ženy v piecke. Sused obete nám porozprával o jej terore, kriminalista rozobral motív vraha Beštiálna vražda v Bratislave a telo ženy v piecke. Sused obete nám porozprával o jej terore, kriminalista rozobral motív vraha
Domov
Zdieľať
Diskusia