Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
12. augusta 2022 o 12:43
Čas čítania 0:45

Lupiči v Ríme si zavolali políciu, keď sa na nich zrútil ich vlastný tunel. Chceli sa dostať do trezora blízkej banky

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Incident sa odohral neďaleko Vatikánu. Stav lupiča je vážny.

Skupina bankových lupičov v Ríme privolala políciu, aby zachránila svojho kolegu zo zavaleného tunela. Ten si vykopali samotní lupiči pri neúspešnom pokuse o vylúpenie trezora banky. Počas kopania začínajúceho v opustenom obchode sa tunel zrútil a jeden z mužov zostal uväznený pod troskami šesť metrov pod zemou. Podľa rainews.it bolo pri príchode záchranárov počuť zavaleného lupiča prosiť o pomoc.

Nevydarený pokus o lúpež sa odohral v širšom centre talianskej metropoly na ulici Via Innocenzo XI neďaleko Vatikánu. Na záchranu muža museli záchranári vyhĺbiť paralelný tunel, cez ktorý mu dávali aj vodu. Muža vo vážnom stave previezli do nemocnice. Jeho štyroch komplicov zadržala polícia počas pokusu o útek. 

28. mája 2020 o 8:45 Čas čítania 8:39 Identitu podpaľača z Bratislavy odhalili do 30 minút. Ako prebiehalo rýchle zadržanie páchateľa? (Rozhovor) Identitu podpaľača z Bratislavy odhalili do 30 minút. Ako prebiehalo rýchle zadržanie páchateľa? (Rozhovor)

Všetci členovia gangu lupičov už mali zápis v registri trestov. Nepodarený pokus o lúpež, počas ktorého sa zrútila časť vozovky, prebehol počas štátneho sviatku Ferragosto, keď boli ulice Ríma citeľne prázdnejšie. Priebeh kurióznej záchrannej akcie sledovalo množstvo okoloidúcich.

Domov
Zdieľať
Diskusia