Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Daniel Mikolášik
9. augusta 2022, 20:08
Čas čítania 0:25

Polícia vystopovala ozbrojených mužov z prepadnutia banky v Bratislave, ktorí ukradli 170 000 eur. Hrozí im až doživotie

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Obom mužom hrozí väzenie na 15 až 25 rokov alebo doživotie.

Krajská bratislavská kriminálna polícia odhalila a obvinila páchateľov júlového lúpežného prepadnutia banky v bratislavskej mestskej časti Ružinov. Obvineniu z obzvlášť závažného zločinu lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva čelia 31-ročný Maroš F. z okresu Bardejov a 30-ročný Maroš B. z okresu Trenčín.

29. júla 2022, 19:06 Čas čítania 0:25 Video celého prepadnutia banky v Bratislave: dvaja ozbrojení muži, ktorí ukradli 190 000 eur, sú stále na úteku Video celého prepadnutia banky v Bratislave: dvaja ozbrojení muži, ktorí ukradli 190 000 eur, sú stále na úteku

Bratislavská polícia o tom informovala na Facebooku. Obom mužom hrozí väzenie na 15 až 25 rokov alebo doživotie. Polícia naďalej intenzívne vykonáva všetky nevyhnutné a potrebné úkony na zistenie aktuálneho pohybu a pobytu obvinených mužov.

„Nie je vylúčené, že obvinení sa zdržiavajú v zahraničí,“ poznamenali policajti. Ozbrojení muži v júli ukradli 170-tisíc eur v hotovosti. Muži zamestnancov následne zamkli v priestoroch chodby a z miesta odišli.  

Domov
Zdieľať
Diskusia