Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
31. júla 2022, 14:30
Čas čítania 0:30

AKTUÁLNE: Alexander Slafkovský získal na MS vo vodnom slalome v Augsburgu striebornú medailu

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Striebro získal už po štvrtýkrát.

Ako informuje Sportnet, 39-ročný slovenský reprezentant vo vodnom slalome Alexander Slafkovský získal na MS vo vodnom slalome v Augsburgu striebornú medailu. Druhé miesto sa mu podarilo vybojovať v disciplíne C1.

Prvenstvo získal Sideris Tasiadis. Rýchlejší bol len o 1,18 sekundy a nebyť trestných bodov pre Slafkovského, Slovák by zvíťazil a stal by sa majstrom sveta. Bronzová medaila putovala do rúk Franzovi Antonovi. 

Vodný slalomár Alexander Slafkovský.
Vodný slalomár Alexander Slafkovský. Zdroj: TASR/Pavol Zachar


Síce Slafkovský už uvažoval o ukončení kariéry, v rozhovore pre RTVS dojatý povedal, že ešte nepatrí do starého železa. Jeho výkon v Nemecku to jasne potvrdzuje.

Skvelé umiestnenie, no smolu zároveň, mal v disciplíne C1 aj kajakár Matej Beňuš. Ten síce bol chvíľu na treťom mieste, Anton bol nakoniec predsa len rýchlejší a tak Slovákovi vyfúkol medailu. Beňuš podľa vlastných slov až príliš riskoval, čo sa mu tentoraz nevyplatilo.

Domov
Zdieľať
Diskusia