Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ivan Koribanič
21. júla 2022, 20:00
Čas čítania 0:47

TOP 3 vo štvrtok: Slovenskí hasiči pomáhajú v Slovinsku, padol 40-stupňový rekord a Ivan Korčok o vulgárnych maďarských ultras

Kategória:
News
Uložiť Uložené
TOP 3 vo štvrtok: Slovenskí hasiči pomáhajú v Slovinsku, padol 40-stupňový rekord a Ivan Korčok o vulgárnych maďarských ultras
Zdroj: TASR, Facebook/HaZZ

Horúci štvrtok sa odrazil aj na správach, ktoré (nielen) našou krajinou rezonovali najviac.

Slovenskí hasiči pomáhajú v Slovinsku

Slovenskí hasiči spolu s vojakmi vycestovali do Slovinska. Budú tam pomáhať v boji s ničivými lesnými požiarmi, ktoré sa vymkli spod kontroly. Ako informoval minister obrany Jaroslav Naď, vojakom bude pomáhať vrtuľník Black Hawk UH-60M s tzv. bambi vakom. Hasičom zasa ťažká technika „beštia“ CAS 40 T815-7 10×10, ktorá sa ukázala ako platná pri zásahu v Grécku.

Celý článok si môžeš prečítať tu.

Hasiči
Zdroj: Facebook/HaZZ

40-stupňový rekord

Hoci slovenskí meteorológovia na dnes hlásili maximálne 39-stupňovú horúčavu, v Dolných Plachtinciach v okrese Veľký Krtíš bolo ešte o jeden stupeň teplejšie. Čosi podobné Slovensko zažilo naposledy v roku 2013.

Celý článok si môžeš prečítať tu.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: TASR/Dano Veselský

Ivan Korčok o vulgárnych maďarských ultras

K nešportovému správaniu ultras fanúšikov Ferencvárosu v zápase Ligy majstrov proti Slovanu Bratislava sa vyjadril aj minister zahraničných vecí Ivan Korčok. Ten podľa vlastných slov nechce do športu miešať politiku, pretože napokon si „každý súdny človek urobí názor sám“. „Verím tiež, že dobrý pocit pri týchto urážlivých heslách na adresu Slovenska nemali ani naši maďarskí partneri, s ktorými sa usilujeme o dobré vzájomné vzťahy,“ povedal Korčok.

Celý článok si môžeš prečítať tu.

Slovan
Zdroj: TASR/Martin Baumann, Refresher/Richard Schwartz

Instagramový post dňa

Takto sa Juraj Slafkovský „popasoval“ s kravatou vo videu, ktoré zverejnila NHL.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa NHL (@nhl)

Domov
Zdieľať
Diskusia