Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2022, 14:39
Čas čítania 0:47
Jana Chovancová TASR

Eduard Heger vraj partnerom predstavil reformu koaličnej rady, chce viac pokoja

NEWS EDUARD HEGER POLITICI POLITIKA
Uložiť Uložené

Treba podľa neho ukázať Slovensku, že demokratické strany vedia dovládnuť a majú výsledky.

Premiér Eduard Heger predstavil partnerom reformu fungovania koaličnej rady, ktorou chce sprehľadniť procesy a priniesť viac pokoja. Povedal to v diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy.

„Je to niečo, čo by mohlo priniesť viac pokoja do situácie a mohlo by to posunúť komunikáciu, aby ľudia videli výsledky, ktoré robíme,“ povedal o svojom návrhu Heger. 

Premiér povedal aj to, že s každým koaličným lídrom rokuje a každý má nejaké požiadavky. Oceňuje, že si uvedomujú zodpovednosť, a prosí, aby v nej zotrvali. Treba podľa neho ukázať Slovensku, že demokratické strany vedia dovládnuť a majú výsledky.

Heger označil ako profesionálne piatkové vystúpenie ministra hospodárstva Richarda Sulíka a ministra financií Igora Matoviča počas brífingu k investícii automobilky Volvo. „Bol som na nich hrdý,“ povedal.

Opoziční lídri podpísali memorandum, že investícia Volva bude mať podporu aj po parlamentných voľbách či zmene vlády. Heger to označil za dôležitý krok. „Som rád, že sa k tomu priznali aj lídri opozičných strán a že na tom máme jednotu,“ povedal.

Mohlo by ťa zaujímať:
Citáty o láske z obľúbených seriálov a filmov. Výroky plné citov z Euphorie, Priateľov aj Harryho Pottera
10 najlepších erotických filmov (Rebríček)
10 najlepších filmov s českým a slovenským dabingom, ktoré si môžeš pozrieť na Netflixe
Domov
Zdieľať
Diskusia