Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2022, 6:51
Čas čítania 0:31
Jakub Paulík

Sex ako liek na zlomené srdce ženy. Vo filme Sharp Stick si zahral aj Jon Bernthal alias Punisher

FILMY A SERIÁLY SHARP STICK SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Aféra so ženatým mužom sa neskončí práve najlepšie.

Mladá opatrovateľka Sarah (Kristine Froseth) v dramédii Sharp Stick podľahne zakázanej láske so svojím zamestnávateľom Joshom (Jon Bernthal). Spoločné chvíle plné vášne si užívajú až do momentu vytriezvenia, keď ich odhalí Joshova manželka. Po skončení románika sa Sarah začne oddávať sexuálnym hrám, ktorými chce vyliečiť svoje utrápené srdce.

Anketa:
Si fanúšik Jona Bernthala?
Áno.
Nie.
Koho?
Áno.
53 %
Nie.
12 %
Koho?
36 %

Film režírovala a scenár k nemu napísala 36-ročná Lena Dunham (dramédia Tiny Furniture). Sharp Stick by mal podľa tvorkyne preskúmať sexuálnu cestu hlavnej postavy bez toho, aby ju niekto za jej činy posudzoval, informuje Indie Wire. Upútavka pritom naznačuje, že o erotické momenty nebude v príbehu núdza.

Okrem Kristine Froseth a Jona Bernthala známeho hlavne zo seriálu Punisher si vo filme zahrali herci ako Scott Speedman, Taylour Paige, Jennifer Jason Leigh, Tommy Dorfman, ale aj Lena Dunham. Americká premiéra je plánovaná na 29. júla 2022.

Domov
Zdieľať
Diskusia