Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Adam Novosad
21. júna 2022, 7:19
Čas čítania 1:14

Herec Ben Stiller pricestoval na vojnou zmietanú Ukrajinu. „Si môj hrdina,“ povedal Zelenskému po návšteve zničeného Irpinu

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Hollywoodsky herec už roky slúži ako veľvyslanec dobrej vôle OSN.

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj privítal v Kyjeve vzácnu návštevu. Hlavné mesto krajiny, ktorá sa od 24. februára zmieta vo vojne, prišiel navštíviť známy hollywoodsky herec Ben Stiller, ktorý sa už pred rokmi stal veľvyslancom dobrej vôle Organizácie Spojených národov. Zelenskyj zverejnil viacero fotografií a videí s americkým hercom na svojich sociálnych sieťach, informuje Ukrinform.

Stiller, ktorý je veľvyslancom dobrej vôle pre utečencov, pricestoval na Ukrajinu už 19. júna. V úvodných dňoch svojej návštevy sa zastavil v Ľvove na západe krajiny, kde ho v uliciach mesta zastavilo viacero náhodných okoloidúcich, s ktorými sa Stiller ochotne odfotil. Nasledujúci deň sa bol herec osobne pozrieť na Irpin a Makariv pri Kyjeve, kde ruskí vojaci v úvode vojny napáchali obrovské škody a útočili na civilné obyvateľstvo.

15. marca 2024, 13:47 Čas čítania 1:28 Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok

Herec svoju návštevu Ukrajiny zavŕšil stretnutím priamo so Zelenským, z ktorého vzniklo video, kde sa obaja muži vrúcne vítajú. „Si môj hrdina,“ povedal Stiller ukrajinskému prezidentovi, keď mu rozprával, že „deštrukcia spôsobená ruskou vojnou bola oveľa hrozivejšia, keď ju človek vidí vlastnými očami v porovnaním s tým, čo vidí v televízii“.

Ukrajinské ministerstvo obrany poďakovalo hercovi za návštevu v ťažkých časoch aj na sociálnych sieťach. „Ukrajina je vďačná hollywoodskych hviezdam, ktoré nás navštívili napriek hroziacemu nebezpečenstvu. Ste pre nás viac ako inšpirácia. Milióny ľudí po celom svete od vás počuli pravdu o boji ukrajinského ľudu,“ napísalo ministerstvo na margo hercovej návštevy.

Domov
Zdieľať
Diskusia