Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2022 o 16:03
Čas čítania 0:32
Jakub Paulík

Nie som gay: v homofóbnej reality šou z Ruska súťažiaci hádajú, kto z nich je homosexuál

ZAUJÍMAVOSTI LGBT+ RUSKO
Uložiť Uložené

Ak súťažiaci odhalia gaya, rozdelia si medzi sebou peniaze.

Ruský poslanec Vitalij Milonov prišiel s homofóbnou realitou šou s názvom Nie som gay. Pravidlá sú jednoduché. Osem mužov zavretých v jednom dome musí uhádnuť, kto z nich je homosexuálne orientovaný.

Pokiaľ sa sedem súťažiacich heterosexuálov správne zhodne na odhalení homosexuála, rozdelia si medzi seba 2 milióny rubľov (26 282 eur). Ak však za homosexuála označia nesprávnu osobu, súťažiaci, ktorý je gay, získa všetky peniaze pre seba, informuje Metro.

Vitalij Milonov je v Rusku známy svojimi homofóbnymi postojmi. V dokumente Gay and Under Attack od BBC vyhlásil, že „homosexualita je nechutná“ a, naopak, „homofóbia je nádherná a prirodzená“.

Redaktori The Times si pozreli prvú epizódu, v ktorej Milonov súťažiacim odkázal, že „dúfa v rýchle odhalenia gaya“. Keďže však prvá skupina neuspela, Milonov ju pokarhá so slovami: „Zabili ste nevinnú osobu.“ Inak povedané, tým označí homosexuála za vinného.

Domov
Zdieľať
Diskusia