Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2022, 10:41
Čas čítania 0:33
Tímea Krauszová

Výbuch domu v Česku zabil 4 ľudí, vyšetrujú ho ako vraždu

NEWS ČESKÁ REPUBLIKA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Škody ešte nevyčíslili.

Po výbuchu domu v českej obci Loučka na Vsetínsku našli v nedeľu telá štyroch ľudí, jednej ženy a troch detí. Pri výbuchu sa navyše zranil jeden muž, ktorého museli letecky previezť do nemocnice. Podľa českej televízie ČT24 polícia prípad predbežne vyšetruje ako vraždu, ale ešte sa čaká na výsledky pitvy.

Išlo o vraždu?

Pri výbuchu utrpel 31-ročný muž množstvo popálenín. Záchranári ho našli v bezvedomí a transportovali ho do popáleninového centra ostravskej fakultnej nemocnice. Predbežne ide podľa policajnej hovorkyne Simony Kyšnerovej o trestný čin vraždy, no viac informácií zatiaľ zverejniť nemohla. Prípadu sa venuje krajská kriminálka.

Dom vybuchol v nedeľu ráno a podľa fotiek hasičského zboru na sociálnych sieťach sa jeho časť zrútila. Hasiči na mieste od rána po uhasení požiaru rozoberali konštrukciu a zaisťovali statiku. Škody na majetku ešte nevyčíslili, rovnako ani okolnosti požiaru zatiaľ nie sú známe.

Požár
Zdroj: HZS Zlínského kraje
Domov
Zdieľať
Diskusia