Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
9. februára 2022, 12:55
Čas čítania 0:29
Dominik Vetrák

Tvorcovia Bohemian Rhapsody natočia film o Michaelovi Jacksonovi

Tvorcovia Bohemian Rhapsody natočia film o Michaelovi Jacksonovi
Zdroj: KMazur/Contributor/WireImage/Getty Images
FILMY A SERIÁLY MICHAEL JACKSON
Uložiť Uložené

Michael Jackson sa dočká podobne veľkolepej filmovej biografie ako Freddie Mercury.

Filmový portál Deadline informuje, že biografický film o spevákovi Michaelovi Jacksonovi je v procese prípravy vďaka hollywoodskemu štúdiu Lionsgate. Hlavným producentom je Graham King, ktorý vytvoril aj Bohemian Rhapsody, biografický film o kapele Queen a Freddiem Mercurym. Film o Michaelovi Jacksonovi sa predbežne volá Michael a má požehnanie od Jacksonovej rodiny a správcov jeho majetku a odkazu. 

Odporúčané
Prečo nie je 2. séria Euphorie až taká úžasná, ako si myslíš? Prečo nie je 2. séria Euphorie až taká úžasná, ako si myslíš? 8. februára 2022, 19:30

Snímka sa pripravuje už niekoľko rokov, pričom viackrát zmenila tvorcov. Najaktuálnejší scenár vypracoval John Logan (napísal scenár Gladiátora či Letca). Snímka sa zameria na hudobné vystúpenia legendy, najznámejšie skladby, ale aj spôsob, akým spevák pristupoval k práci. Určite nahliadneme aj do jeho súkromného života.

Štúdio Lionsgate zatiaľ neoznámilo žiadne herecké obsadenie či výber režiséra. Nepoznáme ani dátum premiéry. Po Bohemian Rhapsody však očakávame ďalšiu veľkolepú hudobnú biografiu. 

Michael Jackson
Zdroj: KMazur/Contributor/WireImage/Getty Images
Domov
Zdieľať
Diskusia