Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2021, 21:34
Čas čítania 1:34
Martin Adam Pavlík

Choďte vy zadarmo robiť do práce, potom budete frajeri. Jasné, že potrebujem peniaze, odkázal hejterom Attila Végh

Choďte vy zadarmo robiť do práce, potom budete frajeri. Jasné, že potrebujem peniaze, odkázal hejterom Attila Végh
Zdroj: Oktagon MMA
ZAUJÍMAVOSTI ATTILA VÉGH BOX FIGHT NIGHT CHALLENGE KARLOS VÉMOLA MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Vyjadril sa tak v súvislosti s odvetou zápasu storočia.

Attila Végh je síce známy najmä z prostredia MMA, avšak 27. decembra ho čaká boxerský zápas s 37-ročným Američanom Emanuelom Newtonom na podujatí Fight Night Challenge v Brne. S ním má nevybavené účty, keďže sa už spolu dvakrát bili a obaja majú na konte jednu výhru. Viac o tomto zápase povedal pre Šport.sk, pričom sa nevyhol ani iným témam, ktoré nepochybne zaujímajú fanúšikov. 

Slovenský zápasník a, mimochodom, aj tréner Piráta Krištofiča, Ivana Buchingera, Romana Paulusa či Karola Ryšavého nevylúčil, že ak by sa v boxerskom dueli cítil dobre, objavil by sa v ringu ešte niekoľkokrát, prípadne by sa doň úplne presunul z klietky. Prezradil, že do zápasu s Newtonom nejde so žiadnou taktikou.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FNC (@fightnightchallenge)


Bývalý šampión Bellatoru komentoval aj reči rivala Karlosa Vémolu, ktorý napríklad povedal, že Végh sa ide biť s dôchodcom. „Aj on je potom dôchodca, je rovnako starý ako my s Newtonom.“ Dodal však, že si z Vémolovho rýpania nič nerobí. „Ja ho milujem. Karlito je moje srdiečko,“ povedal so širokým úsmevom Végh na záver. 

Rypol si však jemne aj on sám. Keďže na galavečere bude Vémola uvádzať boxerov v ringu, Végh povedal, ako by to mohlo celé vyzerať. „Som zvedavý, ako ma odprezentuje. Lebo keby ma chcel prekvapiť, tak by ma mohol predstaviť v červenom rohu, víťaz zápasu storočia, jediný človek, ktorý ma dokázal knokautovať, Attila Pumukli Végh,“ smial sa Slovák.

Karlos Vémola a Attila Végh.
Karlos Vémola a Attila Végh. Zdroj: Oktagon MMA


Vyjadril sa aj k ich možnej odvete zápasu storočia. O nej český Terminátor sníva už viac než dva roky. „Ľudia stále hovoria, že ty ideš len za peniazmi a podobne. Tak choďte vy zadarmo robiť do práce, potom budete frajeri. Jasné, že potrebujem peniaze. Je to len o tom. Ja som momentálne voľný zápasník, nemám s nikým žiadnu zmluvu a som tým pádom sám sebe pán. Budem teda robiť len to, čo chcem ja, nie to, čo by silou-mocou chceli ľudia,“ prezradil pre Šport.sk.  

„Keď sa na to budem cítiť a budem chcieť do toho ísť, tak aj pôjdem,“ ukončil túto tému vedúci trnavského Spartakus Gymu. S Vémolom sa stretol naposledy v Karlos Show. Obaja zápasníci sa však bavili priateľsky a úprimne, bez akejkoľvek nevraživosti. Dali si dokonca zo žartu aj spoločný staredown.


Medzi nimi stál ďalší Vémolov hosť Patrik Rytmus Vrbovský. Aj on sa predstaví 27. decembra na Fight Night Challenge. V ringu bude stáť proti obľúbenému MMA bojovníkovi Gáborovi Borárosovi.

Domov
Zdieľať
Diskusia