Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
4. decembra 2021, 17:10
Čas čítania 0:33
Jakub Paulík TASR

13-ročné dievča zomrelo vo vani vinou hrania sa s mobilom. Spadol jej do vody

13-ročné dievča zomrelo vo vani vinou hrania sa s mobilom. Spadol jej do vody
Zdroj: Pxhere/CC0/volně k užití
ZAUJÍMAVOSTI MOBILY SMRŤ
Uložiť Uložené

Dievča zasiahol elektrický prúd.

Tínedžerka vo Francúzsku zomrela po zásahu elektrickým prúdom. Počas toho, ako sa kúpala vo vani, mala v ruke telefón zapojený do nabíjačky, ktorý jej však spadol do vody, informoval denník Le Parisien. 

13-ročné dievča sa záchranárom po príchode podarilo oživiť a následne ju hospitalizovali v Univerzitnej nemocnici v Lyone, po niekoľkých dňoch v kóme však nakoniec zomrela. 

V dome, kde sa tínedžerka kúpala, bola so svojou kamarátkou. Tá utrpela šok a museli ju odviezť do nemocnice. Matka zosnulého 13-ročného dievčaťa rodičom odkazuje, aby si ich deti nebrali do kúpeľne telefón. 

„Toto musí byť varovaním pre ostatných tínedžerov, pretože, ako sa vraví, všetci majú mobily implantované do rúk. Musíme veľmi naliehať: žiadne telefóny vo vani, pretože sa to môže skončiť takouto drámou,“ vyjadrila sa pre jedny z miestnych novín. Tragický incident sa udial v meste Macon. Polícia jeho priebeh aktuálne vyšetruje.

Domov
Zdieľať
Diskusia