Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2021, 20:14
Čas čítania 0:56
Daniel Mikolášik

Ruský MMA zápasník zavraždil lekára kosťou z večere. Pohádali sa pre rozdielne názory na očkovanie

Ruský MMA zápasník zavraždil lekára kosťou z večere. Pohádali sa pre rozdielne názory na očkovanie
Zdroj: Guam Police
ZAUJÍMAVOSTI MMA OČKOVANIE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Khozhiev svoju obeť najprv škrtil až do bezvedomia a následne ju odpadnutú na zemi niekoľkokrát zasiahol do krku ostrým úlomkom kosti z večere.

27-ročný Akmal Khozhiev, známy pod prezývkou AK-47, zabil svojho 44-ročného lekára Mirana Rabatiho. Dôvodom hádky, po ktorej nasledovala bitka a následná vražda, boli rozdielne názory na očkovanie proti koronavírusu, informuje portál mmafighting.com.

K vražde došlo v Khozhievovom bytovom komplexe v meste Tamuning na ostrove Guam v západnej časti Tichého oceánu v Mikronézii. Khozhiev a Rabati sa poznali dlhé roky, dokonca spolu občas trénovali v miestnej posilňovni. Počas večere však došlo k ostrej výmene názorov vo veci očkovania.

Khozhiev sa netajil svojím odporom k vakcíne, zatiaľ čo lekár ho presviedčal o opaku. Ostrý verbálny konflikt napokon vyústil až do fyzickej potýčky. MMA zápasník svoju obeť najprv škrtil až do bezvedomia a následne ju odpadnutú na zemi niekoľkokrát zasiahol do krku ostrým úlomkom zvieracej kosti z večere. Keď sa lekár prebral a snažil sa ujsť, Khozhiev ho usmrtil nožom.

V apartmáne sa v tom čase nachádzali ešte ďalšie dve ženy, ktoré sa počas bitky snažili oboch aktérov oddeliť, no neúspešne. Jedna z nich dokonca schytala ranu do hlavy. Keď prišla na miesto polícia, lekára našli ležať mŕtveho tvárou k zemi v kaluži krvi.

Odporúčané
Shem Rock: „Toto nie je hra, ja sa ťa snažím zabiť.“ Kontroverzný zápasník varuje svojho oponenta pred OKTAGONOM 56 Shem Rock: „Toto nie je hra, ja sa ťa snažím zabiť.“ Kontroverzný zápasník varuje svojho oponenta pred OKTAGONOM 56 17. apríla 2024, 15:00

Na mieste bol aj zakrvavený Khozhiev, ktorý sa k činu okamžite priznal. „Bol som to ja! Ja som ho zabil,“ opakoval policajtom. Akmal Khozhiev je aktuálne obvinený z vraždy. Kauciu stanovili na 1 milión dolárov, keď sa v stredu prvýkrát postavil pred súd.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Akmal AK47 Khozhiev (@khozhiev_ak47)

Domov
Zdieľať
Diskusia