Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2021 o 11:52
Čas čítania 0:34
Martin Adam Pavlík

Absolútne šialenstvo. Vodič Maserati šiel po slovenskom meste rýchlosťou takmer 150 km/h

Absolútne šialenstvo. Vodič Maserati šiel po slovenskom meste rýchlosťou takmer 150 km/h
Zdroj: Maserati
NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Vodičovi už polícia poslala mastnú pokutu.

Polícia Slovenskej republiky na Facebooku informovala o kurióznom prípade zo Zlatých Moraviec. Zatiaľ čo v obci je povolená maximálne päťdesiatka, vodič luxusného športového vozidla značky Maserati šiel rýchlosťou až 149 km/h. 

Či si myslel, že je na pretekoch, nie je známe, no trestu sa rozhodne nevyhne. Dopravní policajti ho síce nestihli zastaviť, pretože v tom čase mali zastavené iné vozidlo, policajti mu však už zaslali poriadne mastnú pokutu.  

Polícia Slovenskej republiky Maserati
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky

 
„Vodič si možno myslí, že dobre dopadol a že ho už nečaká žiaden postih, no je na omyle! Polícia tento priestupok rieši v rámci tzv. objektívnej zodpovednosti a majiteľovi auta tak bola zaslaná pokuta vo výške 798 eur,“ píše polícia na sociálnej sieti.

„Jazdiť v obci takouto rýchlosťou je úplne absurdné. Je potrebné si uvedomiť, že na tej ceste nie ste sami! Ohrozujete svojou bezohľadnosťou chodcov, cyklistov a tiež ostatných nevinných vodičov,“ dodala polícia vo vyhlásení. 

Domov
Zdieľať
Diskusia