Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2021, 19:30
Čas čítania 2:05
Daniel Mikolášik

Emma Čaputová pre Refresher: Ani som si nevšimla, že publikum tlieskalo len mne. Sústredila som sa na kroky a dych

MÓDA FASHION LIVE! ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

So stresom pred prehliadkou mi pomáhali rodičia aj modelky, tvrdí modelka a mladšia dcéra prezidentky.

Od piatka do nedele (17. októbra) sa v novom bratislavskom centre Nivy uskutočnil maratón módnych prehliadok slovenských návrhárov v rámci festivalu Fashion LIVE!

Počas najväčšieho slovenského módneho podujatia sa na móle vôbec prvýkrát predstavila aj čerstvá modelka v modelingovej agentúre Exit Model Management Emma Čaputová, mladšia dcéra prezidentky SR Zuzany Čaputovej. 

Emma počas všetkých troch dní prezentovala rôzne modely slovenských návrhárov v rámci prehliadok kolekcií od Veroniky Kostkovej, Martina Hrču, Lenky Sršňovej či Borisa Hanečku.

Na záverečnú prehliadku, ktorá bola vyvrcholením najnovšieho ročníka šou, prišla dcéru podporiť aj samotná prezidentka. Hanečka je zároveň jej dvorným dizajnérom, ktorý ju oblieka na viaceré významné udalosti.

Prezidentkina dcéra Emma Čaputová (vpravo) v róbe dizajnéra Borisa Hanečku počas prehliadky kolekcie Narcissus

Fashion LIVE! 21Boris Hanečka
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran

Bolo príjemné byť prvýkrát na móle doma na Slovensku

Emma prekvapila divákov nielen svojím profi vystúpením, ale aj novým extravagantným účesom. Počas svojej prítomnosti na móle si niekoľkokrát vyslúžila potlesk publika. Pre Refresher prezradila, že si Fashion LIVE! veľmi užila a považuje to za úžasnú skúsenosť. Zároveň hovorí, že sa teší na ďalšie ročníky, ak bude mať možnosť zúčastniť sa na nich.

Odporúčané
Tech a móda dokopy? Dvaja slovenskí dizajnéri doplnili svoje kolekcie z MBFL! 23 tech novinkami od Samsungu Tech a móda dokopy? Dvaja slovenskí dizajnéri doplnili svoje kolekcie z MBFL! 23 tech novinkami od Samsungu 15. novembra 2023, 15:00

„Veľmi ma potešila ponuka zúčastniť sa na tohtoročnom Fashion LIVE! Bolo príjemné byť prvýkrát na móle doma na Slovensku. Čo sa týka samotného zážitku, veľmi som si to užila. Moji kolegovia modeli a modelky boli úžasní. Veľmi sme si navzájom ,fandili‘ a podporovali sa,“ prezrádza Emma.

Domov
Zdieľať
Diskusia