Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
1. októbra 2021, 10:30
Čas čítania 0:58

O väzbe pre Zuzanu Plačkovú a Reného Strausza rozhodne Najvyšší súd, už oznámili termín

Kategória:
Osobnosti
Uložiť Uložené
O väzbe pre Zuzanu Plačkovú a Reného Strausza rozhodne Najvyšší súd, už oznámili termín
Zdroj: se svolením Zuzany Plačkové

O sťažnostiach bude rozhodovať Najvyšší súd SR 7. októbra 2021.

O väzbe pre Zuzanu Plačkovú a Reného Strausza bude rozhodovať aj Najvyšší súd, keďže prokurátor podal sťažnosť voči rozhodnutiu Špecializovaného trestného súdu. O sťažnostiach bude rozhodovať Najvyšší súd SR 7. októbra 2021. Refresheru to potvrdil advokát Zuzany Plačkovej Martin Pohovej.

29. septembra 2021, 7:18 Čas čítania 3:42 Plačková a René obchodovali s kokaínom, tvrdia policajti z NAKA. Odpočúvali ich, doma im našli 6 telefónov a cudzí občiansky Plačková a René obchodovali s kokaínom, tvrdia policajti z NAKA. Odpočúvali ich, doma im našli 6 telefónov a cudzí občiansky

Sudca ŠTS nezobral Plačkovú a Strausza do väzby a prepustil ich zo zadržania na slobodu. Obaja zatiaľ zostávajú obvinení, aj keď sudca Peter Pulman zdôraznil, že na ich stíhanie nevidí dôvod. 

„Dôvodom bolo konštatovanie sudcu pre prípravné konanie o neexistencii dôkazov, ktoré by preukazovali dôvodné podozrenie, že sa títo obvinení dopustili skutku, za ktorý im bolo vznesené obvinenie. Preto v ich prípade ďalej ani neskúmal naplnenie existencie dôvodov či už útekovej, kolúznej, alebo preventívnej väzby,“ vysvetlila hovorkyňa súdu Katarína Kudjáková.

Domov
Zdieľať
Diskusia