Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
12. júla 2021, 14:33
Čas čítania 0:48

Billie Eilish prekvapila fanúšikov fotkou pŕs na Instagrame. Aj takto sa promuje album

Kategória:
Osobnosti
Uložiť Uložené

Speváčka vydáva o tri týždne album a fanúšikov zatiaľ zásobuje veľmi netradičným obsahom.

Billie Eilish vydáva druhý sólový album. Vzhľadom na úspech debutu je v ťažkej pozícii a všetko nasvedčuje tomu, že nič nenecháva na náhodu. Už fotenie pre magazín Vogue bolo pre mnohých jej fanúšikov ťažko stráviteľné, zároveň jej prinieslo veľmi veľa pozornosti, teraz už hruď ukazuje na sociálnych sieťach aj mimo profesionálnych umeleckých fotiek. 

„Ja viem...“ napísala slávna 19-ročná speváčka k sérii troch fotografií, ktorá sa začína prsami a pokračuje dvomi selfie fotografiami s tvárou. 

Billie dlhodobo argumentuje tým, že už nie je to 16- či 17-ročné dievča vo vyťahaných mikinách. Je pre ňu prirodzené, že sa mení a menia sa aj jej postoje, názory a spôsob komunikácie. Svoje ženské tvary si zjavne považuje, pričom nedávno jednému z kritikov na Tiktoku odkázala: „Moje prsia sú väčšie než tvoje.“

11. júla 2021, 12:30 Čas čítania 6:15 Nehýb sa, zatvor oči, buď ticho! Prečo ľudí baví obmedzovať svojich partnerov pri sexe? Nehýb sa, zatvor oči, buď ticho! Prečo ľudí baví obmedzovať svojich partnerov pri sexe?

Nedávno sa tiež Billie Eilish fanúšikov na Tiktoku pýtala, kto má na ňu chuť. Najprv sa speváčka natáčala pri jedení a potom s plnými ústami položila svojim sledovateľom zvláštnu otázku. 

Niektorým stačí záver, že ide o divný spôsob sebaprezentácie, iní si myslia, že môže ísť o istú formu proma albumu, ktorý Billie Eilish dokončila už pred niekoľkými mesiacmi a má v pláne vydať ho v závere júla. 

Päťnásobná držiteľka Grammy vydáva druhý štúdiový album s názvom Happier Than Ever 30. júla.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa BILLIE EILISH (@billieeilish)

Domov
Zdieľať
Diskusia