Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2016, 13:30
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Instagram pre počítače s Windowsom je konečne tu! Prezeraj fotky a komentuj priamo cez oficiálnu aplikáciu

TECH INSTAGRAM WINDOWS
Uložiť Uložené

Dočkali sme sa.

Časy, kedy sme mohli brázdiť po populárnej sociálnej sieti Instagram iba na mobiloch, v internetovom prehliadači alebo cez neoficiálne aplikácie sú pomaličky za nami. Aj keď sa to netýka všetkých softvérových platforiem pre osobné počítače, niektorí z nás majú nemalý dôvod na oslavu, pretože je medzi nami ďalšia oficiálna aplikácia, ktorú si konečne môžeme nainštalovať do PC bežiacom na operačnom systéme Windows 10. A to samozrejme úplne zdarma. Stačí iba zamieriť do miestneho virtuálneho obchodu so softvérom a do vyhľadávania zadať príslušný názov toho, čo chceme nájsť. 

Aplikácia Instagram pre Windows 10 vyzerá a aj funguje presne tak isto ako alternatíva pre smartfóny. Má hlavný feed, záložku explore a nechýbajú jej ani notifikácie či plnohodnotné zobrazenie nášho profilu. Web WindowsCentral dokonca tvrdí, že sa priamo cez počítač dajú nahrávať a upravovať i nové fotografie. Osobne som však neskúšal a zatiaľ ani nehľadal spôsob, ako niečo také zrealizovať. Podľa informácií z The Verge je vyžadovaný buď tablet s Windowsom alebo PC, ktorý výrobca vybavil dotykovou obrazovkou.

Instagram pre počítače s Windowsom je konečne tu! Prezeraj fotky a komentuj priamo cez oficiálnu aplikáciu
Späť
Zdieľať
Diskusia