Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Nedeľa 22. 9. 2019
20:05
Zábery skazy po naháňačke športových áut v Česku. Pri nehode zabili vodiča protiidúceho vozidla.
19:38
Seriál Priatelia oslavuje 25 rokov. Presne toľko uplynulo od vysielania prvej časti úspešného sitcomu na stanici NBC. Prečítajte si náš text o vtipných najlepších nepodarených záberoch z nakrúcania.
18:57
V Alpách sa konal "pohreb" švajčiarskeho ľadovca, ktorý sa roztopil vplyvom globálneho otepľovania.V Alpách sa konal "pohreb" švajčiarskeho ľadovca, ktorý sa roztopil vplyvom globálneho otepľovania.
14:48
V Paríži opäť testujú „lietajúce taxíky“, ak všetko pôjde ako má, už na budúci rok sa ním budeš prevážať po Seine.
14:02
Pred rokmi Rihannu mlátil, dnes sa ju snaží zbaliť. Chris Brown píše trápne komentáre pod fotky populárnej speváčky.
13:43
Prezidentka Zuzana Čaputová je najpopulárnejšou političkou na Slovensku a ako jedinej jej viac ľudí dôveruje ako nedôveruje. Prieskum agentúry Focus pre TV Markíza naznačuje aj to, že jej dôveryhodnosť rastie.
13:05
Zarobí viac Sagan, Škriniar, Vlhová alebo Tatar? Toto sú najlepšie zarábajúci slovenskí športovci.Zarobí viac Sagan, Škriniar, Vlhová alebo Tatar? Toto sú najlepšie zarábajúci slovenskí športovci.
13:03
12:25
Neďaleko Amazonského pralesa je územie, ktoré trpí viac ako prales. Je domovom až 5 % živočíchov celej planéty
11:42
UEFA chce Slovensku zavrieť štadión na októbrový reprezentačný zápas proti Walesu. Hralo by sa bez divákov. Futbalový zväz sa mieni proti trestu, za správanie fanúšikov počas zápasu s Maďarskom, odvolať.
10:43
Veronika Cifrová Ostrihoňová zverejnila prvú fotku po pôrode. Všetkým ďakuje za priania k narodeniu dcérky SáryVeronika Cifrová Ostrihoňová zverejnila prvú fotku po pôrode. Všetkým ďakuje za priania k narodeniu dcérky Sáry