Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Piatok 19. 6. 2020
8:55
Pol kila marihuany ukrýval priamo na policajnej akadémii v Bratislave. Zamestnanec školy z domu predával aj halucinogénne huby.Pol kila marihuany ukrýval priamo na policajnej akadémii v Bratislave. Zamestnanec školy z domu predával aj halucinogénne huby.
8:26
V nedeľu už budú obchody otvorené. Vláda a konzílium opäť uvoľňujú opatrenia.V nedeľu už budú obchody otvorené. Vláda a konzílium opäť uvoľňujú opatrenia.
Štvrtok 18. 6. 2020
22:29
Skoro nahá Belle Delphine je späť na scéne. Kedysi predávala vodu zo svojho kúpeľa, teraz chce internet opäť zobrať útokom.Skoro nahá Belle Delphine je späť na scéne. Kedysi predávala vodu zo svojho kúpeľa, teraz chce internet opäť zobrať útokom.
21:02
Bývalá priateľka mafiánov s bakalárskym titulom bude splnomocnenkyňa vlády. Kto je Petra Krištúfková? Vraj osobne veľmi dôverne pozná aj slovenské podsvetie, zaplietla sa so sýkorovcami, piťovcami aj Róbertom Diničom, ktorý je otcom jej dcéry.Bývalá priateľka mafiánov s bakalárskym titulom bude splnomocnenkyňa vlády. Kto je Petra Krištúfková? Vraj osobne veľmi dôverne pozná aj slovenské podsvetie, zaplietla sa so sýkorovcami, piťovcami aj Róbertom Diničom, ktorý je otcom jej dcéry.
20:40
Táto sviečka vraj vonia ako jej orgazmus. Herečka Gwyneth Paltrow predáva ďalší bizarný produkt.Táto sviečka vraj vonia ako jej orgazmus. Herečka Gwyneth Paltrow predáva ďalší bizarný produkt.
20:35
Tesla hlási nový rekord. Model S je prvý elektromobil na svete s dojazdom cez 400 míľ.Tesla hlási nový rekord. Model S je prvý elektromobil na svete s dojazdom cez 400 míľ.
20:07
Oravu aj Žilinu dnes zasiahli potopy. Sleduj, ako sa rieka vyliala uprostred dediny a brala všetko.Oravu aj Žilinu dnes zasiahli potopy. Sleduj, ako sa rieka vyliala uprostred dediny a brala všetko.
17:36
Madeleine McCann je podľa nemeckých vyšetrovateľov mŕtva. Rodičia však list s touto informáciou nedostali.Madeleine McCann je podľa nemeckých vyšetrovateľov mŕtva. Rodičia však list s touto informáciou nedostali.
16:41
Známeho herca z kultového seriálu obvinili z 3 znásilnení. Za mrežami môže skončiť až na 45 rokov. Hviezda seriálu Tie roky sedemdesiate Danny Masterson čelí závažným obvineniam.
16:07
„Cristiano Ronaldo už nedokáže obísť ani jedného hráča.“ V prehratom finále pohára s Neapolom sklamal fanúšikov.„Cristiano Ronaldo už nedokáže obísť ani jedného hráča.“ V prehratom finále pohára s Neapolom sklamal fanúšikov.
15:25
Úradujúca Superstar Barbora Piešová siahla po výraznej zmene imidžu. Zbavila sa charakteristického strojčeka na zuboch.Úradujúca Superstar Barbora Piešová siahla po výraznej zmene imidžu. Zbavila sa charakteristického strojčeka na zuboch.
14:41
Kristen Stewart si zahrá princeznú Dianu. Scenár k filmu napíše tvorca Peaky Blinders.Kristen Stewart si zahrá princeznú Dianu. Scenár k filmu napíše tvorca Peaky Blinders.
13:24
Chceš pracovať u prezidentky ako špecialista na sociálne siete? Čaká ťa nadpriemerná slovenská mzda, toto ale musíš spĺňať.Chceš pracovať u prezidentky ako špecialista na sociálne siete? Čaká ťa nadpriemerná slovenská mzda, toto ale musíš spĺňať.
13:10
Koncert DJa EKG na Spišskom hrade sa vypredal za 5 minút. Kvôli počasiu sa presúva na sobotu, 27.júna.
12:35
Roko dissuje Igora Matoviča: Na tlačovke reveš, riešiť veci nevieš, nerobíš nič, len chceš keš.Roko dissuje Igora Matoviča: Na tlačovke reveš, riešiť veci nevieš, nerobíš nič, len chceš keš.