Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Streda 3. 6. 2020
19:18
Bratislavská polícia potopila drogový gang z Petržalky: V rukách má historický úlovok pervitínu. Počas akcie Putika policajti zaistili desiatky tisíc dávok drogy. Tie by díleri na čiernom trhu predali za obrovskú sumu.Bratislavská polícia potopila drogový gang z Petržalky: V rukách má historický úlovok pervitínu. Počas akcie Putika policajti zaistili desiatky tisíc dávok drogy. Tie by díleri na čiernom trhu predali za obrovskú sumu.
17:18
Policajt v USA strelil reportéra počas rozhovoru priamo do krku. Protestujúci sa sťažujú na brutálne zákroky.Policajt v USA strelil reportéra počas rozhovoru priamo do krku. Protestujúci sa sťažujú na brutálne zákroky.
15:31
Kim Čong-un blahoželal Raúlovi Castrovi, zdôraznil dobré vzťahy s Kubou
15:18
Fico: Sledujú ma autá od bulváru. Nebývam v kaštieli, ale v Ružinove, divím sa, že to neviete. „Ide o pamiatku, ktorá patrí súkromnej akciovej spoločnosti, nemám s ňou nič,“ tvrdí bývalý premiér.Fico: Sledujú ma autá od bulváru. Nebývam v kaštieli, ale v Ružinove, divím sa, že to neviete.Ide o pamiatku, ktorá patrí súkromnej akciovej spoločnosti, nemám s ňou nič,“ tvrdí bývalý premiér.
14:02
Rakúsko od štvrtka ruší kontroly na hraniciach so Slovenskom a ďalšími štátmi okrem Talianska: „Otvárame hranice so siedmimi susednými krajinami. Nebudú už žiadne hraničné kontroly – situácia teda bude ako pred koronakrízou,“ povedal rakúsky minister zahraničia Alexander Schallenberg.
13:39
Peter Pellegrini: Demokratické zriadenie našej republiky si premiér mýli s diktátorským režimom. Expremiér Peter Pellegrini už niekoľko dní kritizuje súčasného predsedu vlády Igora Matoviča za to, že na Slovensku stále platí núdzová situácia.Peter Pellegrini: Demokratické zriadenie našej republiky si premiér mýli s diktátorským režimom. Expremiér Peter Pellegrini už niekoľko dní kritizuje súčasného predsedu vlády Igora Matoviča za to, že na Slovensku stále platí núdzová situácia.
12:01
Majú byť obchody v nedeľu zatvorené? 50 % Slovákov je proti, ak bude splnená jediná podmienka.Majú byť obchody v nedeľu zatvorené? 50 % Slovákov je proti, ak bude splnená jediná podmienka.
9:03
Matka dieťaťa Georgea Floyda prvýkrát prehovorila: Keď bude po všetkom, pôjdu policajti za rodinami, moja dcéra už otca nemá.Matka dieťaťa Georgea Floyda prvýkrát prehovorila: Keď bude po všetkom, pôjdu policajti za rodinami, moja dcéra už otca nemá.
8:07
Posprejovali garáž Počiatkovej vily pod Slavínom slovami „majetok Slovenska“. Niekto mi fušuje do remesla, odkázal premiér Matovič.Posprejovali garáž Počiatkovej vily pod Slavínom slovami „majetok Slovenska“. Niekto mi fušuje do remesla, odkázal premiér Matovič.
6:53
Mexická senátorka si zabudla počas videohovoru vypnúť kameru. Jej kolegovia niekoľko minút sledovali, ako sa sprchuje.Mexická senátorka si zabudla počas videohovoru vypnúť kameru. Jej kolegovia niekoľko minút sledovali, ako sa sprchuje.