Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2021, 12:05
Čas čítania 1:10
Vojtěch Vanda

Rapera Bobbyho Shmurdu po šiestich rokoch pustia z väzenia

Rapera Bobbyho Shmurdu po šiestich rokoch pustia z väzenia
Zdroj: Mike Pont/FilmMagic
HUDBA RAP
Uložiť Uložené

Newyorkský raper sa vracia na scénu!

Je zpátky! V úterý se očekává propuštěný newyorkského rapera Bobbyho Shmurdy z vězení. Na svobodu se podívá poprvé od prosince roku 2014, kdy byl zatčen s dalšími asi 15 osobami, jelikož byl usvědčen z přípravy vraždy a dalších trestných činů, jak píše TMZ. Jeho propuštění očekává a podporuje spousta hiphopových umělců s nadějí, že vrátí po epizodě s Tekashim 6ix9ine zpátky respekt do newyorkských ulic.

Odporúčané
Tekashi opäť dissuje v novinke Stoopid so slohou z väzenia Tekashi opäť dissuje v novinke Stoopid so slohou z väzenia 6. októbra 2018, 10:57

Ani Jay-Z, ani A$AP a ani Tekashi. Spousta lidí má jasno v tom, že králem newyorkského pouličního rapu byl od roku 2014 miamský rodák Bobby Shmurda. Asi nikoho neminula hitovka Hot N*gga, která se posledních 6 let nachází v nejednom playlistu, stejně jako jeho EP Shmurda She Wrote.

Domov
Zdieľať
Diskusia