Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2020, 19:15
Čas čítania 0:42
Richard Balog

Ochranný štít pred koronavírusom ťa premení na člena Daft Punku

Ochranný štít pred koronavírusom ťa premení na člena Daft Punku
Zdroj: Blanc
KULTÚRA
Uložiť Uložené

Originálny dizajn spoločnosti Blanc bude dostupný už začiatkom budúceho roku. Jeho cena sa pohybuje na úrovni 70 eur.

Ochrana dýchacích ciest rúškom či inými spôsobmi sa stala v roku 2020 nutnosťou, ktorá nám pomáha v boji proti koronavírusu, no a ľudská vynaliezavosť nemá hranice. Najnovšie nás o tom presviedča spoločnosť Blanc, ktorá prichádza na trh, respektíve Kickstarter s ochranným štítomktorý ťa premení na člena skupiny Daft Punk

Síce sme v posledných mesiacoch videli rôzne pokusy o netradičné prevedenia, práve  imitácia prilieb francúzskych hudobníkov je určite najzaujímavejšia. 

Odporúčané
Zoznam vianočných darčekov, ktorý ti možno pomôže pri nákupoch pre tých najbližších   Zoznam vianočných darčekov, ktorý ti možno pomôže pri nákupoch pre tých najbližších 4. decembra 2020, 11:25

Ide pritom o plne funkčnú záležitosť, ktorá disponuje hneď dvojicou HEPA filtrov certifikovaných spoločnosťou SGS. Čistia až 99,7 % prachových častíc v ovzduší, s ktorými prichádzame počas bežného dňa do styku. Ergonomicky navrhnutý tvar štítov pevne obopína tvár každého nositeľa a nastavuje sa pomocou elastickej čelenky. Samotný vzhľad prednej časti si každý prispôsobí podľa vlastnej fantázie.  

Pôvodným cieľom dizajnérskeho tímu Blanc bolo vyzbierať 20 000 dolárov, pričom aktuálne na ich konte svieti už niečo vyše 200 000 a do konca kampane ešte stále zostáva 42 dní. Záujem verejnosti tak už viac ako 10-násobne predčil očakávania. Cena za 1 ochranný štít je 79 dolárov, čo je v prepočte necelých 70 eur a všetky objednávky budú ľuďom odoslané hneď začiatkom budúceho roku. Tak čo, ideš do toho?

Domov
Zdieľať
Diskusia