Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2020, 16:31
Čas čítania 0:28
Dominik Vetrák

Emotívny dokument odhalí, ako veľmi trpel Robin Williams pred svojou smrťou. Prečo bol géniom a ako vlastne zomrel?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Robin’s Wish vychádza už 1. septembra. Pozri si prvý trailer.

Zajtra to bude presne 6 rokov od smrti geniálneho komika, zabávača a špičkového herca Robina Williamsa. Herec zomrel vo veku 63 rokov, spáchal samovraždu obesením.

Lekári, jeho manželka aj experti sa zhodli, že rozhodnutiu vziať si život predchádzali dlhodobé problémy s pokročilou fázou demencie s Lewyho telieskami – DLB (ide o chorobu diagnostikovanú na pomedzí demencie pri Parkinsonovej chorobe a demencie pri Alzheimerovej chorobe).

Odporúčané
Zachráni Netflix hollywoodske štúdiá? Ako sa zmení distribúcia filmov a uvidíme v kinách ešte niekedy menšie filmy? Zachráni Netflix hollywoodske štúdiá? Ako sa zmení distribúcia filmov a uvidíme v kinách ešte niekedy menšie filmy? 7. augusta 2020, 14:03

Filmár Tylor Norwood sa vo svojom dokumente Robin’s Wish rozhodol preskúmať hercove posledné dni a prísť na to, čím sa asi prechádzal. Vyspovedal odborníkov, Robinových lekárov, rodinu či kolegov.

Trailer nižšie zobrazuje útržky z týchto rozhovorov a taktiež pár hrejivých slov od samotného Robina. Dokumentu sa dočkáme 1. septembra, keď bude dostupný na VOD (Video on Demand – predaj cez internet). 

Domov
Zdieľať
Diskusia