Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2020, 13:39
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

Poslanci podľa podpredsedu Smeru šíria koronavírus v priamom prenose. Koaličnú zmluvu podpisovali jedným perom bez rukavíc

NEWS
Uložiť Uložené

Podpredseda Smeru to označil za „hazard so Slovenskom“.

Podpredseda Smeru Richard Raši na sociálnej sieti kritizuje poslancov, ktorí pri podpise koaličnej zmluvy používali rovnaké pero a nemali nasadené rukavice. Podľa Rašiho nepomôže ani to, že si dezinfikovali ruky, pretože ak je niektorý z poslancov nakazený a nemá žiadne symptómy, nakazia sa aj všetci ostatní a parlament bude niekoľko týždňov nefunkčný.

Toto konanie označil za „hazard so Slovenskom“ a poprosil svojich fanúšikov, aby status zdieľali. Raši tvrdí, že ide o šírenie koronavírusu v priamom prenose. 

KORONA NAŽIVO: Z týchto miest pochádza 26 nových nakazených Slovákov.

O tom, že koaličnú zmluvu podpíšu všetci poslanci, rozhodli predsedovia OĽaNO, SaS a Sme Rodina spoločne s podpredsedníčkou Za Ľudí Veronikou Remišovou, ktorá zastupuje Andreja Kisku. Ten je v Poprade. Má ísť o symbolický akt, keďže od samostatnosti Slovenska bolo zvykom, že koaličnú zmluvu podpisujú len šéfovia politických hnutí. 

Odporúčané
Slovenka v Číne: Kvôli koronavírusu sa tu rozmohol rasizmus, ľudia na mňa v uliciach ukazujú s nenávisťou (Rozhovor) Slovenka v Číne: Kvôli koronavírusu sa tu rozmohol rasizmus, ľudia na mňa v uliciach ukazujú s nenávisťou (Rozhovor) 2. apríla 2020, 9:59

Podpisom vyjadrili súhlas všetci okrem poslanca Miroslava Kollára zo strany Za ľudí. Ten povedal povedal, že vládu podporuje, ale podpis všetkými poslancami označil za netradičný experiment.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia