Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. marca 2020, 14:33
Čas čítania 3:38
Dominik Vetrák

Box Office: Neviditeľný muž je veľkým kinohitom. Najlepší horor roka 2020 príde do kín už vo štvrtok

FILMY A SERIÁLY THE INVISIBLE MAN
Uložiť Uložené

Tohtotýždňový prehľad tržieb ovládol horor od režiséra Upgrade.

Pondelkový Box Office býva často nositeľom smutných správ. Častokrát sa totiž bavíme o kasovom neúspechu či sklamaní mnohých kvalitných filmov. Našťastie, hororová novinka The Invisible Man (Neviditeľný) sa tomuto osudu vyhne.

Štúdio Blumhouse sa špecializuje na thrillery a horory, no v posledných rokoch začalo vydávať jedno nekvalitné béčko za druhým. Sem-tam však stále dovolia tvorcom vytvoriť zaujímavý, originálny a kvalitný horor, ktorý ich povesť zachráni. Podľa zahraničných recenzií môžeme usúdiť, že takým je aj The Invisible Man. Na Rotten Tommatoes ho hodnotilo už 238 recenzentov s priemerným hodnotením 7,61/10, čo je pre horor vynikajúci výsledok. Pre porovnanie napríklad Get Out tam má 8,32/10, A Quiet Place 8,17/10 a Hereditary 8,28/10.

Odporúčané
Neviditeľný muž nafingoval svoju smrť, aby priviedol svoju bývalú ženu do šialenstva. Kvôli pomste začne aj zabíjať Neviditeľný muž nafingoval svoju smrť, aby priviedol svoju bývalú ženu do šialenstva. Kvôli pomste začne aj zabíjať 8. novembra 2019, 10:33

Ide o remake hororovej klasiky od Universalu, ktorého dej si vieš podľa názvu predstaviť. Aktuálna verzia ale stavila na iný koncept. Tvorcovia sa zamerali na tému domáceho násilia. Silným bodom rozprávania príbehu je aj fakt, že hlavnej postave, Cecilii nikto neverí, že je týraná. Tvrdí totiž, že ju prenasleduje a chce zavraždiť jej zosnulý manžel, ktorý má byť neviditeľný. Po svojej smrti jej zanechal veľký balík peňazí, no nepripadnú jej, ak ju uznajú za psychicky labilnú.

Domov
Zdieľať
Diskusia