Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2019, 12:31
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bratislavské obchodné centrum museli evakuovať, barberi si poradili. Zákazníkov strihali vonku

NEWS BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Obchodné centrá v Bratislave včera zažili evakuácie, to však neodradilo zamestnancov jedného barbershopu, aby svojich zákazníkov obslúžili.

Včera vo večerných hodinách museli v obchodnom centre Bory Mall v Bratislave evakuovať všetkých ľudí kvôli nahlásenej bombe. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky, našli sa však aj zamestnanci, ktorí sa vynašli a v práci pokračovali napriek poplachu.

Reč je o barber shope Gold, z ktorého barberi jednoducho vyniesli von svoje kreslo a kým polícia a hasiči riešili bombu, oni pokojne obsluhovali zákazníkov naďalej. Video poslal stránke Zomri Michal a my na ňom máme možnosť vidieť, že tento nápad zaujal aj ľudí stojacich vonku. 

Aj tento videozáznam potvrdzuje sťažnosti niektorých nakupujúcich, ktorí mali v čase evakuácie bundy v autách v podzemnej garáži. V dôsledku jej uzatvorenia museli čakať na opätovné otvorenie centra slabšie oblečení.

Odporúčané
V Bratislave evakuovali Bory Mall V Bratislave evakuovali Bory Mall 20. decembra 2019, 22:02

Stránke Zomri sa podarilo zistiť, že Bory Mall nebol jediný objekt, ktorý museli v piatok večer v Bratislave evakuovať. Vyplýva to z videa, ktorý jeden zo sledovateľov administrátorom poslal. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia