Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2016, 13:31
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Johnny Depp si zahrá neviditeľného muža po boku Múmie Toma Cruisa

FILMY A SERIÁLY JOHNNY DEPP THE INVISIBLE MAN
Uložiť Uložené

Staro-nové prepojené univerzum od Universalu ohlasuje kvalitné mená. Máme sa na čo tešiť!

To, že sa Universal momentálne snaží zamerať na nový prepojený vesmír plný klasických hororových monštier, je známe už dlhšiu dobu. Minulý rok sa k nám dostal Dracula a momentálne je na réžijnom pláne Múmia, v ktorej si hlavnú úlohu zahrá hviezdny Tom Cruise. Megaspoločnosť však vlastní práva aj na Frankensteina, Van Helsinga, The Wolf Mana či Invisible Mana a práve o poslednom menovanom informoval portál THR, ktorý potvrdil, že hlavnú úlohu šialeného vedca si zahrá Johnny DeppRežisér ešte nie je potvrdený, avšak vieme, že sa na scenári podujal Ed Solomon (Now You See Me, Men in Black), Jon Spaihts (Prometheus), Noah Hawley (Fargo) a Aaron Guzikowski (Prisoners).

Príbeh je založený na rovnomennej novele od H. G. Wellsa a hovorí o vedcovi, ktorý prišiel na to, ako sa stať neviditeľným, no práve to ho pripravilo o zdravý rozum. Depp svojimi výkonmi v posledných rokoch neexceluje a očividne nás chce presvedčiť, že mu idú aj vážne úlohy a práve v tejto by sa mohol naplno ukázať. Je ťažko povedať, kedy sa filmu dočkáme, keďže Kurtzmanova Múmia sa dostane do kín až o rok (9. júna 2017). Podľa predošlých informácií, by sme mali dostať jeden film s príšerou každých 12 mesiacov a dátum teda odhadujeme na leto roku 2018.

Johnny Depp si zahrá neviditeľného muža po boku Múmie Toma Cruisa

(Tešíte sa? Chcete vidieť Johnnyho vo vážnejších úlohách, alebo vám vôbec nevadia postavy v ktorých hraje hlupáčika? O váš názor sa neváhajte podeliť v komentároch.)

Domov
Zdieľať
Diskusia