Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2019, 6:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Príšerky s.r.o. dostanú vlastný seriál a Zack Snyder natočí lúpežný zombie horor

Príšerky s.r.o. dostanú vlastný seriál a Zack Snyder natočí lúpežný zombie horor
Zdroj: Pixar
FILMY A SERIÁLY ARMY OF THE DEAD GUILLERMO DEL TORO THOSE WHO WISH ME DEAD
Uložiť Uložené

Prichádzame s ďalšou výdatnou dávkou skvelých filmových aj seriálových noviniek. Opäť je z čoho vyberať.

Aj dnes sa pozrieme na najnovšie správy nielen z Hollywoodu, ale aj zo sveta seriálov. Vitaj pri ďalších Raňajkách s Filmkultom.

Príšerky s.r.o. dostanú seriál

Na chystanej streamovacej platforme Disney+ si budeme môcť vychutnať aj seriál Monsters, Inc., ktorý bude vychádzať z rovnomenného animáku od Pixaru. Mike Wazowski a Sulley tak rozhodne ešte nepovedali svoje posledné slová.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Pixar

Aj Chuckyho čaká seriálová adaptácia

Aj keď známu vraždiacu bábiku čaká tento rok filmový reboot, uvidíme ju aj v podobe seriálu, a to na obrazovkách stanice Syfy. Scenár napíše tvorca Chuckyho Don Mancini, ktorý sa už nevie dočkať, ako túto postavu preskúma o čosi hlbšie.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc.

Guillermo del Toro pripravuje horor

Režisérka Jennifer Kent, ktorá stojí za snímkou The Babadook či novinku The Nightingale, prezradila, že spoločne s oscarovým Guillermom del Torom pracuje na nejakom desivom projekte. Podľa Kent sú momentálne v počiatočnom štádiu, takže žiadne podrobnejšie informácie zatiaľ nemáme. Nevieme dokonca ani toľko, či ide o film alebo seriál.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Warner Bros. Pictures

Nový film scenáristu Sicaria a autora Wind River 

V chystanej snímke Those Who Wish Me Dead, ktorú zrežíruje talentovaný Taylor Sheridan (napísal Sicario, Hell or High Water a napísal aj natočil Wind River), by si podľa všetkého mala zahrať Angelina Jolie. Za scenárom stojí Charles Leavitt (K-PAX, Blood Diamond) a príbeh bude vychádzať z rovnomennej predlohy od autora menom Michael Koryta.

Odporúčané
RECENZIA: Nightmare Alley RECENZIA: Nightmare Alley 7. februára 2022, 18:30

Hlavnou postavou sa stane tínedžer, ktorý je ako svedok brutálnej vraždy presunutý do ochranného programu, kde sa učí techniky prežitia. Tie sa mu určite zídu v momente, keď sa ocitne v divočine Montany s dvojicou zabijakov v pätách. Natáčanie by malo začať v máji (květen), hneď ako Sheridan dokončí druhú sériu Yellowstone.

Čo sa však stalo so Sheridanovým policajným thrillerom Fast, v ktorom si mali zahrať Chris Pratt Jon Bernthal? Podľa viacerých zdrojov projekt zastihli bližšie nešpecifikované problémy a prípravy sa zastavili. Štúdio Warner Bros. sa k celej veci zatiaľ nevyjadrilo.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Universal Pictures

Zack Snyder sa vracia k zombie koreňom

Režisér Zack Snyder (Dawn of the Dead, Watchmen, Man of Steel) natočí hororový zombie thriller s názvom Army of the Dead. Príbeh sa bude odohrávať v Las Vegas, kde muž po vypuknutí zombie nákazy zhromaždí skupinu žoldnierov, s ktorou sa v karanténnej zóne plnej zombie pokúsi o najväčšiu lúpež v histórii. 

Za scenárom stojí Joby Harold (King Arthur: Legend of the Sword), štart natáčania je naplánovaný na toto leto a rozpočet by sa mal pohybovať okolo sumy 90 miliónov dolárov. Snímka vznikne pod hlavičkou Netflixu.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Universal Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia