Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2019, 5:00
Čas čítania 1:33
Oskar Almássy

Ryan Reynolds si v akčnej komédii uvedomí, že je len vedľajšou postavou v obrovskej videohre

Ryan Reynolds si v akčnej komédii uvedomí, že je len vedľajšou postavou v obrovskej videohre
Zdroj: Millennium Films
FILMY A SERIÁLY FREE GUY
Uložiť Uložené

Máme tu ďalšiu dávku správ zo sveta filmu aj seriálu.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa znova oboznámi s tými najzaujímavejšími novinkami zo sveta filmu a seriálu.

Disney získa úplnú kontrolu nad streamovacou platformou Hulu

Po tom, čo spoločnosť Disney uzavrela obchod s Foxom, získala aj väčšinový podiel (67%) vlastníctva nad streamovacou službou Hulu (The Handmaid's Tale, Castle Rock). Podľa najnovších správ však bude mať Myšiak úplnú kreatívnu kontrolu, pretože dokázal získať aj zvyšných 33%, a to od spoločnosti Comcast. Hovorí sa o čiastke medzi 5,8 až 9,2 miliardy a Disney má údajne Comcast vyplatiť do konca roku 2024.

Raňajky štvrtok
Raňajky štvrtok Zdroj: Disney/Comcast

Seriál Das Boot o hrôzach druhej svetovej vojny vnadí novou ukážkou

Spoločnosť Hulu zverejnila prvý trailer k chystanému seriálu Das Boot, ktorý bude vychádzať z rovnomenného filmu z roku 1981 aj knižnej predlohy od Lothar-Günthera Buchheima. Príbeh sa zameria na druhú svetovú vojnu a budeme ho sledovať v dvoch paralelných rovinách, na súši a na mori. Zahrá si napríklad Vicky Krieps, Tom Wlaschiha, Lizzy Caplan, Vincent Kartheiser či James D’Arcy a premiéra je naplánovaná na 17. júna (červen) 2019.

Batman dostáva ďalšiu animovanú sólovku

Ukážkou sa predstavil aj nový DC animák Batman: Hush, v ktorom budú bojová kariéra a osobný život temného rytiera zničené záporákom menom Hush. Ten navyše v Gotham City vyvolá poriadny chaos. Režisérom je Justin Copeland (seriál Invincible) a premiéra animáku je naplánovaná na leto 2019.

Sylvester Stallone prichádza s tretím Útekom z väzenia

Tretia časť série Escape Plan, ktorá ponesie podtitul The Extractors, dostáva takisto prvý trailer. Vo filme sa spoja Sylvester Stallone (Ray Breslin), Dave Bautista a Curtis “50 Cent” Jackson s cieľom preniknúť do prísne stráženej väznice v Lotyšsku, aby zachránili Breslinovu priateľku (Jaime King) a dcéru technologického magnáta. Režisérom je John Herzfeld (Don King: Only in America) a snímka vyjde na fyzických nosičoch 2. júla (červenec) 2019.

Ryan Reynolds zistí, že je len postavou v obrovskej videohre

V americkom Bostone sa začala natáčať akčná komédia Free Guy s Ryanom Reynoldsom v hlavnej úlohe. Príbeh sa zameria na osamelého bankára, ktorý zistí, že je v skutočnosti vedľajšou postavou v open-world videohre Free City. Za réžiou stojí Shawn Levy (Real Steel, The Internship), o scenár sa postaral Matt Lieberman (The Christmas Chronicles) a okrem Reynoldsa si zahrá aj Jodie Comer, Lil Rel Howery, Joe Keery, Taika Waititi či Utkarsh Ambudkar. Premiéra je naplánovaná na 3. júla (červenec) 2020.

Raňajky štvrtok
Raňajky štvrtok Zdroj: 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia