Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2019, 9:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Aless je vraj kráľovná noci, na korune má hudbu. Sharlota sa cíti ako Kardashianka

HUDBA
Uložiť Uložené

Aless je späť a tesne pred vydaním tretieho sólového albumu prichádza novinka s názvom Kráľovná noci.

Alessin rok 2018 nepatril medzi najvydarenejšie, keďže stihla najprv vydať nepodarený remix na Rockstar, následne zaplavila internet informáciámi o ukradnutom Instagrame a aby toho nebolo málo, ešte jej plány prekazilo zranenie nohy. Aj preto sa rozhodla svoj chystaný tretí sólový album nazvať veľmi trefne – Druhá šanca. Tú bude žiadať od všetkých fanúšikov, ktorí zanevreli na jej tvorbu po nepremyslených prešľapoch. 

Samotný projekt by mal uzrieť svetlo sveta v marci a po vzore tých predošlých očakávame Alessine obľúbené témy a do jednoduchších hudieb ako je aj tá najnovšia. Speváčka a raperka totiž teraz predstavuje novinku s názvom Kráľovná noci, kde jej hosťuje aj česká kolegyňa Sharlota

Obe dokážu polarizovať publikum viac ako ktorýkoľvek iný interpret, takže budeme zvedaví aj na tvoj názor, no ak sa ešte len chystáš skladbu počúvať, asi sa nedočkáš žiadného prekvapenia. Obe už tradične postavili texty na svojej ženskosti, a dočkali sme sa aj jednoduchého sprievodného vizuálu, ktorý túto skutočnosť potvrdzuje. 

Ak si ešte náhodou nevidel, nevynechaj náš minuloročný rozsiahlý rozhovor s Aless.

Domov
Zdieľať
Diskusia