Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2019, 18:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ak sa chceš zúčastniť schôdze vo Fekišovciach, potvrď účasť elektronicky na oficiálnej stránke

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ak si schopný písať na počítači, elektronicky potvrď účasť na rokovaní obecného zastupiteľstva obce Fekišovce.

Fekišovce sa prakticky zo dňa na deň stali legendárnou slovenskou obcou, ktorej sa pravdepodobne v nasledujúcich týždňoch výrazne zvýši turizmus. Každého predsa zaujíma, ako to vyzerá v dedine, na čele ktorej stojí starostka Miloslava Fedorová. Viac o zázname zo zastupiteľstva zverejneného stránkou Zomri si môžeš prečítať v tomto článku, kde sa dozvieš, prečo nás prístup vedenia obce Fekišovce znepokojuje. 

A ak ťa zaujíma skôr vtipnejší pohľad, tak pre teba máme výber meme obrázkov na túto tému. Zďaleka však nekončíme. Ešte predtým, ako nám spravodajské média prinesú prvé reportáže priamo z obce, sa činil internet. 

Ten teraz vtipne reaguje na jeden z kľúčových momentov, keď starostka poslancov kritizovala, že neboli schopní potvrdiť účasť na zastupiteľstve elektronicky. Vznikla tak oficiálna stránka fekisovce.sk, na ktorej nájdeš prihlasovací formulár na potvrdenie účasti na zasadnutí obecného zastupiteľstva obce Fekišovce.

Ja som už formulár Ďoďovi poslal. Na čo ešte čakáš? 

Ak sa chceš zúčastniť schôdze vo Fekišovciach, potvrď účasť elektronicky na oficiálnej stránke

Dobrá správa je, že okrem samotného zastupiteľstva a jeho oficiálneho programu sa už našli aj iniciatívni Slováci, ktorí organizujú fakultatívny zájazd do Fekišoviec v okrese Sobrance. Čaká nás aj tombola a guľáš, ale budeš si musieť zopakovať text hymny. 

Ak sa chceš zúčastniť schôdze vo Fekišovciach, potvrď účasť elektronicky na oficiálnej stránke
Domov
Zdieľať
Diskusia