Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2018, 15:11
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

MMA bojovníkovi sa po brutálnom údere lakťom roztvorilo čelo, tržná rana zakrvácala všetko navôkol

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Na podujatí UFC 231 nebola núdza o krv.

Na podujatí UFC 231 v kanadskom Toronte sa fanúšikovia dočkali očakávaného návratu islandského bojovníka Gunnara Nelsona. Aj keď ho časť divákov podceňovala, pretože sa postavil Alexovi Oliveirovi s prezývkou Cowboy, Nelson na sebe nedal poznať to, že v oktagone hodnú chvíľu chýbal.

Už v druhom kole sa do svojho protivníka pustil naplno, pričom takmer prehral, pretože Oliveira mu dobre mierenou ranou trafil do zadnej časti hlavy. Sám v rozhovore po zápase priznal, že ho úder trochu rozhodil a zostal dezorientovaný, ale nenechal sa poraziť. Oliveiru sa mu podarilo dostať na zem, čo bola veľmi výhodná pozícia.


Nelson chcel súboj dokončiť, a tak si počkal na najlepšiu chvíľu a súperovi uštedril viacero tvrdých úderov lakťom. Aj samotní komentátori sa rozplývali nad tým, ako presne Nelson súpera trafil, čím mu spôsobil veľkú tržnú ranu na čele.

Krv sa začali rozlievať po jeho tvári, rukách a samozrejme zasiahla aj Nelsona, ktorý však v tej chvíli nemal vyhraté. Oliveira sa nevzdával, avšak prefíkané uškrtenie zozadu už prelomiť nedokázal a musel sa pred Islanďanom skloniť.

Odporúčané
RECENZIA: McGregor Forever RECENZIA: McGregor Forever 22. mája 2023, 16:30

Ak ti krv nerobí veľmi dobre, radšej nasledujúce videá a fotografie rovno preskoč, pretože by sme záver súboja mohli pokojne označiť za jeden z najkrvavejších v MMA vôbec. Svedčí o tom aj fakt, že Oliveira musel byť okamžite ošetrený, pretože z tržnej rany sa mu krv neprestávala liať.




Domov
Zdieľať
Diskusia