Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2018, 13:55
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Vtipný trailer odhaľuje poslednú sériu Teórie veľkého tresku. Ako sa darí Sheldonovi a Amy v manželskom zväzku?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Fanúšikovia Big Bang Theory majú pred sebou veľké finále.

Už pár týždňov o konci populárneho seriálu nemusia kolovať žiadne zvesti a dohady, pretože sami tvorcovia potvrdili, že 12. najnovšia séria bude zároveň poslednou.

Pokiaľ patríte medzi verných divákov, určite viete, že koncom minulej série si Sheldon a Amy povedali svoje áno. 12. séria by nám preto mala hneď na svojom začiatku ukázať ich sladké medové týždne.

Zatiaľ čo si novomanželia užívajú relax, ich priatelia Penny a Leonard zisťujú, že sa až príliš podobajú na rodičov Amy. Čerstvé promo k finále Big Bang Theory sa skladá z nových aj starých záberov.

Debutová epizóda finálnej série sa do vysiela dostane už 24. septembra. Konečný počet častí sa bude môcť na záver pýšiť číslom 279.

Čakanie na prvé časti si môžete z pohodlia domova skrátiť aj vyplnením našeho kvízu.

Držíte s partiou z Big Bang Theory od začiatku až po dnešný deň? Alebo ste sa na určitej sérii zasekli a teraz budete musieť mnohé nevidené epizódy ešte len dobiehať?

Domov
Zdieľať
Diskusia