Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. augusta 2018, 13:10
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Študenti v Trnave môžu vyhrať ubytko zadarmo priamo v centre. Získaj byt na Nádvorí aj s terasou

ZAUJÍMAVOSTI TRNAVA
Uložiť Uložené

Intráky nie sú ničím lákavým, no krásnym študentským bytom v centre Trnavy určite nepohrdneš.

Nádherná Trnava je okrem iného aj študentským mestom a pokiaľ si jedným z návštevníkov akejkoľvek tamojšej vysokej školy, určite ťa budú zaujímať aj iné možnosti pomimo obyčajných intrákov.

Pokiaľ si sa už niekedy prechádzal krásnym trnavským Nádvorím, určite tvojmu zraku neunikol ani fakt, že sa v jednom z domov nachádza aj slušný byt s terasou – a práve o ňom bude dnes reč. Byt totiž spadá pod neziskový projekt Kampus občianskeho združenia Nádvorie a ak prejavíš trošku aktivity, na celý rok sa môže stať tvojím.

Študenti v Trnave môžu vyhrať ubytko zadarmo priamo v centre. Získaj byt na Nádvorí aj s terasou

Okrem hlavnej ceny, ktorou je štipendium na ubytovanie, nechýbajú ani členstvo v coworkingu, vstupy na akcie v okolí či rôzne spôsoby stáží či mentoringu. Vďaka nim získaš užitočné kontakty s inšpiratívnymi ľuďmi a navyše si stále v strede diania, hneď vedľa samotného centra Trnavy.

Kampus je určený pre študentov denného bakalárskeho štúdia akejkoľvek trnavskej vysokej školy. Samozrejme, musíš sa však trošku posnažiť a byť aktívnym. Najviac sa cenia oblasti ako kultúra, inovácie či prospešné projekty – no rozhodne zaujmeš aj niečím iným. O krásny bytík na rok spolu s hromadami iných benefitov môžeš bojovať už teraz, no keďže máš čas len do 7. septembra, určite nestrácaj čas.

Domov
Zdieľať
Diskusia