Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2018, 19:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ako dosiahneš vysnívané telo? Slováci na čele s Gáborom Borárosom prezradili recept na dokonalú postavu

REFRESHER GÁBOR BORÁROS
Uložiť Uložené

Našej moderátorke Barborke sa dokonca podarilo odchytiť aj profesionálneho MMA zápasníka Gábora Borárosa.

Ak si sa do dnešného dňa nestihol dopracovať k vysnívanej postave, tak určite nezúfaj, ďalšiu príležitosť budeš mať v lete 2019. Pravdepodobne by však bolo dobré začať na sebe pracovať čo najskôr a ideálne napríklad hneď. My sme sa spoločne s našou moderátorkou Barborkou rozhodli navštíviť bratislavské Wakelake, kde sme vyspovedali viacerých ľudí so športovou postavou, pričom bolo naším cieľom zistiť, ako sa k nej dopracovali. 

Dokonca sa nám podarilo odchytiť aj profesionálneho MMA zápasníka Gábora Borárosa, ktorý bezpochýb najlepšie vie, ako na to. Aj tebe je snáď jasné, že na prvom mieste je disciplína. Môžeš pre seba robiť čokoľvek, no ak sa nevieš ovládnuť pri pohľade na sladkosti, zbytočne sa budeš čudovať, že sa s tvojím telom nič pozitívne nedeje. 

Pravdepodobne by si mal upraviť jedálniček alebo aspoň znížiť kalorický príjem. Takže papaj menej a vynechaj zbytočne tučné jedlá. Niekedy pri tom stačí preštudovať si tú jednoduchú tabuľku na obale potravín a ihneď ťa prejde chuť. Viac už ale v samotnom videu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia