Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2018, 0:09
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashi 6ix9ine našiel svoju kráľovnú. Je ňou Nicki Minaj, ktorá s ním líže spoločnú zmrzlinu v novom klipe

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Vyzerá to tak, že z dúhového rapera z F*CK THEM máme definitívne plnohodnotnú americkú hviezdu.

Sám si pamätám na jeden obyčaný deň v pražskom Queense, kedy stál Tekashi 6ix9ine opretý o parapetnú dosku a absolútne nikto si ho nevšímal aj napriek tomu, že mal dúhové vlasy a najvýstrednejšie možné oblečenie v rádiuse niekoľkých kilometrov. Síce všetci vedeli, že je akýmsi americkým raperom, no mal na konte len doslova pár skladieb s ukričaným hlasom a desiatkami tisíc views. Dokonca by sme mohli pokračovať príbehom o tom, ako sa na neho v tom istom obchode zabudlo a auto odišlo bez neho. Ale o tom možno inokedy. 

Dnes je z neho ikona s milionovými skladbami, beefmi s najznámejšími rapermi a kauzami, aké by dokázal za tak krátky čas vygenerovať málokto. Zároveň je však priam fascinujúce vidieť, ako interpret známy najprv len na Slovensku a v Česku vďaka F*CK THEM za pár mesiacov vyletel na vrchol americkej scény a dnes vydáva track, kde hosťuje Nicki Minaj.

Spoločne sa stretli na novinke FEFE a aby toho nebolo málo, dočkali sme sa tiež sprievodného videoklipu, ktorý je presne tak farebný, ako by ste mohli očakávať. Tekashi a Nicki spolu lížu jednu zmrzlinu a strieľajú z vodných pištolí, takže pochybnosti o spolupráci ako takej asi nebudú na mieste. Viac už ale v samotnom výsledku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia