Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2018, 22:38
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Megalodon si v adrenalínových ukážkach pre Meg pochutnáva na turistoch a lovcoch, ktorí ho chcú zabiť

FILMY A SERIÁLY THE MEG
Uložiť Uložené

Jason Statham versus najväčší žralok na Zemi.

O snímke The Meg sme si toho povedali už dosť. O deji vlastne už tiež viete všetko. No a dnes k tomu prikladáme dva nové televízne spoty a plagát.

A o čom to teda bude? Objaví sa žralok, o ktorom sa myslelo, že je dávno vyhynutý a začne likvidovať uvrieskaných turistov. Do akcie sa povolá tím expertov s cieľom nebezpečného predátora zlikvidovať.

Tí sa však ocitnú uväznení pod vodou a v boji proti obrovskému žralokovi budú musieť siahnuť na dno svojich síl.

Čaká nás poctivý popcorn zážitok. Narozdiel od Skyscraper/Mrakodrapu s Dwaynom zachová Jason Statham nadhľad a nezdá sa, že by sa film tváril až prehnane seriózne. 

Vychádza pritom z knihy Stevea Altena a pôvodne sa mal réžie zhostiť Eli Roth (Hostel). Ten sa však nepohodol so štúdiom, keďže chcel natočiť 150 miliónový blockbuster, ale s R-kovou prístupnosťou. Okrem iného si vraj chcel aj strihnúť hlavnú rolu.

Keďže mal však prehnané požiadavky, štúdio ho hodilo cez palubu a naverbovalo Jona Turteltauba (National Treasure, The Sorcerer's Apprentice)A ten môže byť slušnou náhradou.

Akurát sa musíme uspokojiť s ratingom PG-13. To však vôbec nemusí vadiť. Zdesenie a napínavosť by skúsený a šikovný režisér vedel pri takomto počine nahnať aj bez krvi. 

Okrem Stathama uvidíme aj hercov, ako Ruby Rose, Jessica McNamee, Li Bingbing, Winston Chao, Rainn Wilson, Cliff Curtis či Robert Taylor. Na Slovensku sa snímky dočkáme 9. augusta (srpen) 2018.

Megalodon si v adrenalínových ukážkach pre Meg pochutnáva na turistoch a lovcoch, ktorí ho chcú zabiť
Domov
Zdieľať
Diskusia