Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2018, 15:27
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kylie Jenner pripravila Snapchat o 1,5 miliardy jediným tweetom. Na sociálnej sieti vyhlásila aplikáciu za mŕtvu

TECH KYLIE JENNER
Uložiť Uložené

Mladá mamička má obrovský vplyv.

Mladá hviezda Kylie Jenner nedávno ovládla titulky zahraničných médií po tom, čo konečne porodila svoju dcérku. Od minulého novembra až do pôrodu prakticky nepoužívala sociálne siete a zostávala v izolácii, avšak po pôrode sa vrátila na scénu vo veľkom štýle. Nadšení z toho určite nebudú zamestnanci a majitelia akcií spoločnosti stojacej za aplikáciou Snapchat.

Aplikácia nedávno vydala novú aktualizáciu, ktorá sa ľuďom absolútne nepáčila a na internete dokonca vznikla petícia, aby tvorcovia aplikácie aktualizáciu odstránili a vrátili Snapchat do pôvodného vzhľadu. Akoby nestačilo, že internetovú petíciu proti aktualizácii podpísalo viac než 1,2 milióna ľudí, k aplikácii sa pred pár hodinami vyjadrila aj spomínaná Kylie Jenner.

Jej sláva začínala práve na Snapchate, kde neustále pridávala nové príbehy zo svojho života a sledovali ju tam milióny ľudí, lenže po aktualizácii ho pomaly prestala používať aj ona. Na Twitteri preto vyjdarila svoju frustráciu z toho, ako sa jej milovaná aplikácia zmenila.

Odporúčané
Prečo svet pobláznila športová značka Alo Yoga? Nosí ju Kylie Jenner aj Hailey Bieber, ceny sú prekvapivo nízke Prečo svet pobláznila športová značka Alo Yoga? Nosí ju Kylie Jenner aj Hailey Bieber, ceny sú prekvapivo nízke 15. februára 2024, 9:30

V príspevku napísala, či ešte niekto už ani neotvára Snapchat rovnako ako ona, a potom aplikácii vyznala lásku, lenže zrejme nečakala, čo jej tweet spôsobí. Reakcia Kylie začala veľký prepad akcií spoločnosti Snapchat, pričom ich hodnota sa prepadla približne o 7 percent a celkovo o takmer 1,5 miliardy dolárov. Aj to len svedčí o tom, akú obrovskú silu dnes majú osobnosti na sociálnych sieťach.



 


Domov
Zdieľať
Diskusia