Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2018, 10:48
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Návrat legendárnych Priateľov vo filme? Vtipná paródia sa zahráva so srdciami fanúšikov, ktorí by partiu chceli ešte raz vidieť pokope

FILMY A SERIÁLY SERIÁL PRIATELIA
Uložiť Uložené

Priatelia si pre fanúšikov pripravili nemilé prekvapenie.

Seriál Priatelia sa na začiatku nového roka objavil na Netflixe a aj keby sa tak nestalo, dodnes si udržiava stálu fanúšikovskú základňu. Milióny divákov sledovali osudy svojich obľúbených postáv až do roku 2004, kedy bola odvysielaná posledná séria, ale množstvo z nich až do súčasnosti živí nádej, že sa herci ešte niekedy stretnú v jednom projekte.

Internetový tvorca Smasher si preto sadol za počítač a vyrobil vtipnú paródiu v podobe traileru na film s názvom Friends: The Movie, čo by teoreticky mohol byť názov filmu, v ktorom sa opäť naša obľúbená šestica dá dohromady. Trailer si už pozrelo skoro 6 miliónov užívateľov a nanešťastie desiatky tisíc z nich nepochopili, že nejde o skutočnú upútavku, ale iba o paródiu. Smasher totiž trailer vyrobil tak, že pozbieral scény z individuálnych projektov jednotlivých hercov, ktoré potom poskladal dokopy, aby dávali zmysel v kontexte poslednej série priateľov.

Upútavka naznačuje, že Monica a Chandler už rozmýšľajú nad rozvodom, lepšie na tom nie je ani Phoebe a Mike, zatiaľ čo Joey si stále udržiava svoju slobodu. Nikam sa neposunuli ani Rachel a Ross, a tak množstvo fanúšikov skonštatovalo, že by si film radšej ani nešli pozrieť, pretože by pre nich bol príliš depresívny.

Domov
Zdieľať
Diskusia