Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2017, 14:18
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ako vyzeral ľudský Ken predtým, než absolvoval desiatky plastických operácií? Svojím telom sa na verejnosti veľmi chváliť nemohol

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Už v mladosti trpel poruchou vnímania vlastného tela.

Zvyčajne sa prezentuje ako sebavedomý človek s dokonalým telom, ale aj živý Ken Rodrigo Alves má svoju jemnejšiu stránku. Ako mladý chlapec zažíval počas štúdia peklo, pretože jeho rodičia sa rozvádzali a jemu diagnostikovali nadmerný rast pŕs, čo znamenalo, že ako chlapec v puberte sa stal obeťou šikany. Napriek tomu, že sa narodil v Brazílii, vyrastal už v Spojenom kráľovstve, kde aj navštevoval vysokú školu, ale ešte pred nástupom na univerzitu prvýkrát pričuchol ku plastickej operácii. Svoju prvú plastickú operáciu absolvoval ako 17-ročný a v súčasnosti ich má za sebou už takmer 60, čo je 34-ročného muža úctyhodné číslo.


Za svoje procedúry zaplatil už viac ako 600-tisíc eur, ale neľutuje ani jediný cent, pretože momentálne o sebe vyhlasuje, že je konečne so svojím telom spokojný. Rodrigo mal už od detstva pocit, že sa narodil do nesprávneho tela, avšak nenarážal tým na svoje pohlavie. Ako sa už viackrát sám vyjadril, v snoch videl samého seba s vypracovaným a pevným telom, zatiaľ čo v skutočnosti mal priveľké prsia a od štíhleho chlapca mal ďaleko, čo ho priviedlo až ku psychológom, lenže po roku terapie ho označili za mentálne zdravého mladého muža, ktorý má len problémy s vnímaním vlastného tela.

Našťastie, vďaka plastickým operáciám je so sebou už spokojný, a v najbližšej dobe plánuje ovládnuť svoje starnutie pomocou kmeňových buniek, s ktorými už začal experimentovať. Svoj unikátny vzhľad by si chcel zachovať v nezmenenom stave ešte dlhé roky a aby si mohol vždy pripomenúť, aký dlhý kusisko cesty už prešiel, zverejnil aj svoje fotografie z mladosti, kde mal od dokonalosti ďaleko.  


Domov
Zdieľať
Diskusia