Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2017, 17:07
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Najkrajší a najlepší muzikál roka 2017 natočil Hugh Jackman. Užite si The Greatest Showman vo skvelom traileri podľa skutočného príbehu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dočkáme sa po La La Lande ďalšieho skvelého muzikálu? Ukážky nás o tom zatiaľ presviedčajú pomerne solídne.

Muzikál The Greatest Showman má nepochybne potenciál stať sa hitom zimnej sezóny. Rozpovie nám skutočný príbeh P. T. Barnuma (Hugh Jackman), zakladateľa najväčšieho pojazdného cirkusu v USA. Ten to ale nebude mať jednoduché, pretože narazí aj na nepochopenie a odpor. Cestu za svojím životným snom si však nenechá prekaziť. Okrem Jackmana uvidíme samé hviezdne tváre, ako Zaca Efrona, Michelle Williams, Rebeccu Ferguson či Zendayu. O réžiu sa postaral debutant Michael Gracey.

Aj druhá upútavka láka na podmanivý vizuálny zážitok so skvelou hudbou a tanečnými číslami. To všetko zabalené do pozoruhodného skutočného príbehu. Zatiaľ všetko vyzerá výborne, dúfajme, že tak dopadne aj samotný film. Presvedčíme sa 25. decembra (prosinec) tohto roku. Nalákal vás nový trailer do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia