Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2017, 15:20
Čas čítania 0:00
Radka T.

Marek dostal od policajtov prvýkrát v živote pokutu. Tí ostali ako obarení po tom, keď namiesto hádok prišlo poďakovanie

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Policajti, ktorí merali rýchlosť v Bratislave, zažili bizarnú situáciu, keď sa vodič za pokutu úprimne poďakoval.

Slovenskí policajti sa už nejaký čas prihovárajú ľuďom prostredníctvom svojej facebookej stránky, kde informujú nielen o tragických a dramatických udalostiach, ale aj o milých, vtipných či bizarných príhodách. Za takú sa dá označiť aj situácia, keď sa rozhodli pokutovať istého Mareka. Pre policajtov to mala byť len rutina, no vodič to zobral celkom inak.

Ak by si však čakal, že pokutovaný muž bol k policajtom drzý či nebodaj robil problémy, musíme ťa rýchlo vyviesť z omylu. Marek je zrejme chlap, ktorý sa zo všetkého snaží vyťažiť to pozitívne. Ako inak si totiž vysvetliť fakt, že za udelenie pokuty poďakoval a mal z nej dobrý pocit? Ako totiž polícia uviedla na svojom Facebooku, Marek jej poslal správu, kde si priznal svoju chybu a pochválil prácu mužov zákona.

„Chcel by som poďakovať pánom príslušníkom zboru, ktorí mali službu a merali v Bratislave (...). Dostal som úplne prvú pokutu za 15 rokov, čo mám vodičák. Podotýkam, že úplne oprávnene, a dobre mi aj tak,“ napísal Marek, ktorý si podľa vlastných slov bude túto udalosť dlho pamätať, no má z nej „super pocit“.

Marek zároveň pochválil policajtov za to, že boli milí, slušní a navyše si s ním aj podebatovali, pričom okrem vážnosti nechýbalo ani trochu humoru.

Domov
Zdieľať
Diskusia