Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2017, 16:50
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

30 dní v nekonečnom oceáne. Úchvatné zýchlené video z tankeru zachytáva obrovské búrky i denné svetlo v strede noci

ZAUJÍMAVOSTI BÚRKA MORE
Uložiť Uložené

Viac než 80 000 fotiek v jednom videu zachytáva Jupiter, Mliečnu dráhu i krásu našej planéty.

Mnoho ľudí občas zatúži zahodiť všetky starosti za hlavu a cítiť sa voľnými ako nespútaní vtáci. A presne tak sa môžeš cítiť na nekonečných moriach rozľahlého oceánu, kde zažiješ život plný objavovania a dobrodružstiev, romantické východy i západy slnka či napätie počas najhroznejších búrok. Podobným životom žije aj Jeffrey Tsang, kanadský vloger, ktorý sa špecializuje na more, lode, prístavy a všetko okolo toho.

Tentokrát sa však rozhodol posunúť svoju kariéru o niečo vyššie a vydal sa na plavbu nákladnou loďou, ktorá zabrala neuveriteľných tridsať dní. Začal v Červenom mori, cestou sa zastavil v niekoľkých miestach a svoju púť ukončil v Hongkongu. To, čo však zažil, je neopísateľné, preto si radšej pozri priložené video, no Jeffriey prežil pohľady, aké na pevnine nemožno zažiť. Jeho plavbu Indickým oceánom sprevádzali nebezpečné búrky, neúprosné dažde i vzdialené planéty či hviezdy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia