Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2017, 19:10
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Apple sprístupnilo aktualizáciu na iOS 11. iPhony a iPady tak získajú množstvo noviniek aj vylepšení

TECH APPLE IPHONE
Uložiť Uložené

Pripravte si miesto, balíček by mal byť celkom objemný.

Kalifornský gigant nám počas predchádzajúceho týždňa predviedol množstvo horúcich noviniek vrátane pokročilého smartfónu iPhone X. Okrem toho sme však dozvedeli aj to, kedy sa môže široká verejnosť tešiť na sprístupnenie ďalšie veľkej aktualizácie operačného systému iOS, ktorá nesie číselné označenie 11.

Spoločnosť Apple tak pred celým svetom prezradila, že významný okamih nastane presne o týždeň po veľkolepom predstavení nového hardvéru. A keďže je 19. septembra, nekonečné čakanie dnes večer nadobro skončí. 

V priebehu dnešného dňa (okolo siedmej večer) by tak mal byť obsiahlejší aktualizačný balíček k dispozícii pre každého, kto vlastní niektoré z podporovaných zariadení. Zoznam nájdeš v našom staršom článku, kde sú okrem iného uvedené aj očakávané softvérové novinky či také vylepšenia. Pred inštaláciou si, samozrejme, nezabudni spraviť zálohu dát, pretože sa môže veľmi rýchlo stať, že o ne v prípade výskytu problému prídeš.

Domov
Zdieľať
Diskusia