Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2017, 15:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pil C už zajtra pokrstí v pražskom Storme svoj debutový album za sprievodu Vladimira 518, NobodyListena a Calina

REFRESHER PIL C
Uložiť Uložené

Pražský krst bude obrovský a jasným dôkazom sú aj hostia, ktorí vystúpia po Pil C-ho boku.

Mnohí fanúšikovia Pil C-ho tvorby už zaručene mali možnosť zaregistrovať, že v aktuálne prebieha séria troch obrovských krstov s jedinečnými vystúpeniami, ktorých sa zúčastnia aj špeciálni hostia. Do pozornosti vám teraz dávame ten najbližší v Prahe. Prvý krst prebehol pred týždňom v Košiciach a ten ďalší sa bude konať už zajtra - 5.5v pražsom klube Storm, kde exkluzívne zaznejú aj tie najstaršie skladby. Okrem samotných hlavných aktérov, teda Pil C-ho a Špeciála sa na pódiu objaví aj hlava labelu BiggBoss - Vladimir 518, ktorý mal dlhšiu koncertnú pauzu počas príprav albumu, a tak bude opäť zaujímavé ho počuť naživo. 

Samozrejme sa udalosť podobných rozmerov a s týmto obsadením nezaobíde ani bez snáď najlepšieho československého DJ-a, ktorým je, ako iste viete, NobodyListen. Ten si pre túto príležitosť pripravil špeciálny set, a tak určite nemôžeš chýbať. No a túto zostavu doplní aj najnovší člen Comebackgangu Calin

Lístky budú k dispozícii len na mieste, a to za cenu 270kč, prípadne VIP za 800kč, pričom máš v cene vlastné sedenie, alko aj nealko občerstvenie, darčeky od partnerov a CD Hype. Počas celého krstu bude samozrejme k dispozíci aj ľadovo namrazený Jägermeister, bez ktorého si už vlastne poriadnu párty predstaviť nevieme. Vidíme sa!

Pil C už zajtra pokrstí v pražskom Storme svoj debutový album za sprievodu Vladimira 518, NobodyListena a Calina
Domov
Zdieľať
Diskusia