Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2016 o 9:41
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

V Pištovom animovanom livestreame si FunFónisti vytvorili vlastnú vianočnú reklamu vrátane hercov aj prostredia

REFRESHER
Uložiť Uložené

Finálny vianočný spot bude k dispozícii 12. decembra na všetkých kanáloch FunFónu.

Určite si spomínaš na nedávny článok o reklamách, ktoré svojím obsahom a prevedením neiritujú diváka, ale vďaka interaktivite sú zábavnejšie ako bežné reklamy. Medzi nimi sa objavila aj informácia o chystanom spote z dielne FunFónu, do ktorého si mal jedinečný Pišta vyberať hercov. Kasting do funfónovskej vianočnej reklamy prebiehal online pred pár dňami prostredníctvom „livestreamingu“ na Facebooku. Do live kastingov, ktoré si Pišta sám moderoval, sa zapojilo cez 1000 FunFónistov, z ktorých si Pišta vybral do užšieho výberu štyroch odvážlivcov. FunFónisti z nich nakoniec vybrali 2 nové postavy do FunFón Kingdomu - Simonku a Ivetu.

FunFón ako značka priniesla ako jedna z prvých vôbec animovaný livestream a v tom druhom si dokonca zahral animovaný Pišta naživo na gitaru, čo neušlo pozornosti veľkého množstva divákov. Tí sa Pištu najviac pýtali, aké má plány na Vianoce, čo práve robí Oblina a kde sú aktuálne svište, no okrem množstva otázok si stihli zvoliť aj prostredie, v ktorom sa bude reklama odohrávať. Výber padol na temný les, do príbehu budú zapojené aj svište a Kingdóm bude spievať rýmy, ktoré FunFónisti počas výroby kampane napísali. Všetko nasvedčuje tomu, že nás čaká veľa zábavy a konečne reklama, na ktorú sa budeme tešiť. Finálny spot bude k dispozícii 12. decembra na všetkých kanáloch FunFónu a určite vás o ňom budeme informovať aj my. 

V Pištovom animovanom livestreame si FunFónisti vytvorili vlastnú vianočnú reklamu vrátane hercov aj prostredia
Domov
Zdieľať
Diskusia