Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2016, 18:45
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Španielska kráska Cami ťa svojimi krivkami a zvodnou tvárou zahreje aj v tejto zime. Provokatívne vyzliekanie jej problémy nerobí

REFRESHER ŠPANIELSKO
Uložiť Uložené

Najlepší spôsob, ako v chladnom období trošku pookriať.

Nezáleží na tom, že len pred pár dňami začal december a za oknami sa pomaly objavuje nevľúdne a sychravé počasie v celej svojej kráse. Našťastie, aj počas chladnejších mesiacov existujú spôsoby, ako sa človek, a v tomto prípade najmä muži, vedia rýchlo a efektívne zahriať. Argentínsky fotograf Martin Levi sa podujal na sériu mierne šteklivých a dostatočne provokatívnych fotografií v hlavnej úlohe s krásnou Cami Romero. Cami pochádza zo slnečného Španielska, o čom vypovedá aj jej vzhľad, ktorý kombinuje hnedé vlasy s hnedými očami a vytvára takpovediac dokonalú brunetku.

Naša Španielka nepatrí medzi tie úplne najodvážnejšie modelky ochotné ukázať svetu úplne všetko, a tak zostáva časť jej tela zahalená tým správnym tajomstvom, aké by si mali jej fanúšikovia len domýšľať. Keby ťa náhodou Cami zaujala, v čom pevne veríme, môžeš sa o nej dozvedieť viac najmä prostredníctvom jej Instagramu, kde z času na čas nešetrí ani fotografiami v spodnej bielizni či plavkách odhaľujúcich jej zvodnú postavu. My sme sa do Cami platonicky zamilovali hneď po niekoľkých fotografiách a či to bude platiť aj u teba, to už musíš zistíť sám. 

Späť
Zdieľať
Diskusia